USB-væg oplader universel Wall Socket USB oplader til Smart telefon

Produktbeskrivelse: Produktmodellen: 5V 2A væg hjem AC Power oplader Adapter Dimension: 38 * 27 * 39 mm indgang: AC100V-240V 50 / 60H Output: 12V 1A stik: EU-standard Farve: sort og hvid Certifikat: UL ANVENDELSE: ambulant foretage en opringning OEM: Ja

Produktdetaljer

USB-oplader, oplader, mobiltelefon oplader producent / leverandør i Kina, tilbyder Qualcomm hurtig oplader 5 Port 10A 50watts QC3.0 USB oplader OEM, bedste pris mobiltelefon oplader enkelt Port USB Power Bank 2600mAh OEM, bedste pris Qi trådløs oplader til Samsung S6 S7 OEM og så videre. 

Vores Services

1. vi leverer 2-års garanti

2. Hvis produktet er defekt, bedes du underrette os senest 3 dage efter levering.

3. alle produkter skal returneres i deres oprindelige tilstand, for at være kvalificeret til en refusion eller ombytning af varer

4. køber er ansvarlig for shipping omkostninger ved returnering, sælgeren er ansvarlig for shipping omkostninger af genafsendelse.

5. vi kan vælge den bedste levering måder for dig, når vi nå til enighed. Vi vil sikre transportsikkerhed og holde sporing indtil du får varerne


 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Q1: Hvad er garantien for produktet?

 A1:Vi garanteret for 2 år. Hvis nogen kvalitet problem opstår på grund af mangler i produkter selv i denne periode, vil vi kompensere dig for dine tab som følge af vores kvalitetsproblemer.

 

Q2: Hvor hurtigt kan jeg få prøver til test for at kontrollere kvaliteten?

A2: Vi kan levere 1-3stk gratis prøver. Leveringstiden for vores regelmæssige produkter er 2-3 dage. For kundetilpassede produkter vil det tage 5-7 dage. Vi vil også tilpasse dejlig produkt til at opfylde dine krav.

 

Q3: Kan du acceptere OEM & ODM service business?

A3:Yes, vi kan. Vores månedlige Supply evne er 500000PCS. Vores R&D team kan tilpasse den særlige produkt som dine behov. Du kan besøge vores hjemmeside for at lære mere om vores fremragende R & D team, og vi mener, at du bliver tilfreds med de varer, du får.

 

Q4: Vil du acceptere ordrer på små mængder?

A4:Yes, vi gør. Også, der er ingen tvivl om at jo mere du bestiller, den mere rabat får du. Hvis du har en regelmæssig månedlig ordrebeholdning, vil vi gerne tilbyde dig den passende rabat.

 

Q5: Hvorfor vi vælger os? A5:

Vi har professionelle R & D personale og er i stand til at gennemføre det komplette sæt af produkt testprocessen. Derudover vores omskiftet strømforsyning har bestået de fleste af sikkerhedsgodkendelser, CB, PSE, UL, FCC, CUL, CE, GS, CCC, CT-ICK, stabiliserings-og associeringsaftalen, MEP'ER, KC, PSB, CEC, anden fase af europæisk energi ErP, energiforbrugende produkt.

Alle de producerende procedurer drives under streng ISO kvalificeret managementsystem. Stabe i vores fabrik er erfarne og ansvarlig for deres arbejde. Så er vi i stand til at sikre kvaliteten af dine produkter. Du kan besøge vores firmas hjemmeside og du er velkommen til at besøge vores fabrik. Vi venter for dig!

 

 

 


Siden 1987, Hangtung elektronisk har været forpligtet til at tilbyde kunderne den bedste kvalitet USB-væg oplader universel socket usb oplader for smart telefon og er kendt som en af de førende producenter og leverandører i Kina. Efter at have været konstant indført avanceret udstyr og fagfolk, vi kan forsikre dig den høje kvalitet af vores produkter. Behage være sikker at købe discount og billige produkter fra vores fabrik.
Undersøgelse