Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er GaN Skill Charger?

Sep 16, 2020

Hvad er en galliumnitrid(Gan) oplader?

Hvad er fordelene ved GaN (gallium nitride) opladere?

image

Som vi ved, er grundmaterialet i de fleste industrier i øjeblikket silicium, som er et meget vigtigt materiale set ud fra elektronikindustriens perspektiv.


Men som silicium grænse er blevet kontaktet, og silicium udvikling har stort set nået et plateau, mange industrier er begyndt at lede efter mere egnede alternativer, og gallium nitride er kommet ind i billedet.


Opladeren


Hvad er galliumnitrid, og hvad er dens fordele?


Kort sagt, gallium nitride kaldes tredje generation halvleder kernemateriale.


Galliumnitrid har et bredere båndhul end silicium, og det brede båndgab betyder også, at galliumnitrid kan modstå højere spændinger og lede elektricitet bedre end silicium.


Kort sagt, galliumnitrid er langt mere effektiv end silicium på samme volumen.

Hvis galliumnitrid skulle erstatte alle nutidens elektronik, kunne det reducere elforbruget af elektronik med yderligere 10 eller 25 procent.


Galliumnitrid kan modstå højere spændinger end silicium og har bedre elektrisk ledningsevne. Det betyder, at galliumnitrid er en stærkere tilstedeværelse i mange strømstyringsprodukter.

På applikationsniveau kan galliumnitrid som oplader opnå hurtigere opladning og mindre volumen.


Den gallium nitride opladning hoved, for eksempel, er på størrelse med en Apples 5W oplader og kan levere endnu mere strøm.


Jeg tror, vi alle kender opladning effektivitet opnås ved Apples 5W opladning hoved. I fremtiden forventes det nye materiale at ændre denne situation, når det bliver stort.


Nye teknologier såsom gallium nitide (GaN) lover at dramatisk forbedre mange aspekter af strømstyring, produktion og effekt.


For brugerne er den umiddelbare fordel hurtigere opladning, men ikke mere volumen.


På grund af de særlige kendetegn ved GaN gallium nitride materiale selv, hvis opladeren bruger GaN Gallium nitride materiale, kan det ikke kun opnå lille størrelse og let vægt;

For brændværdi og effektivitet konvertering har også meget indlysende forbedring.

Mange produkter, såsom CPU, opladning, osv., vil reducere deres effektivitet, når opvarmningen sker.


GAN CHARGER