Hjem > Nyheder > Indhold

Skift adapter overophede beskyttelsesklasse

Jun 21, 2017

Skifte mellem adapter overophede beskyttelsesklasse

I virkeligheden produktet på den ene side er at forbedre liv på den ene side, det er at se dig købe den faktiske kvalitet af produktet, den anden er at se, hvordan du pleje og vedligeholdelse er hvordan. For eksempel, det samme er et mærke af biler, vi køber en importeret bil, men nogle mennesker i bil efter at have brugt i mere end et årti, ydeevne er stadig meget gode, nogle mennesker bruger køretøjet er fem år senere skal kasseres. Dette er faktisk en vedligeholdelse problem, vi er i kredsløb af mange komponenter er omstændigheder, såsom skifte strømadapter og sammensætningen af hele styringskredsløbet, så du er godt vedligeholdt, ingen syre regn og støv ind i kredsløbet systemet, så du kan du Se i levetid vil være meget længere.

I nogle steder at bruge det elektroniske kontrolsystem, selv de mest grundlæggende beskyttelse enheder er ikke, vil du se i den konkrete anvendelse af eksistensen af en masse fejl. Kan siges at regelmæssig brug vil bringe os problemer, hvad angår service liv vil blive stærkt reduceret. Og vi bruger dem skifte strømadapter, jo mere anbefales at du prøve at vælge en bedre kvalitetsmærke produkter, men uanset hvor godt produktet, hvis du ikke forstår vedligeholdelsen er ikke godt mange mennesker vil bruge importerede biler for flere år kan blive en traktor, ud over højttaleren ringer ikke den anden steder er unormal, denne person er meget let at ødelægge ting folk.

Så er vi i vedligeholdelse af kredsløbet system skal være opmærksom på hvilke elementer, på den ene side er at bede alle om at være opmærksom på betydningen af hvert link inde. For eksempel, i det kredsløb, hvor vi installeret den omskiftet strømforsyning, er det bedst at have en beskyttende indretning. Og i industrien er generelt mere standardiseret, vil der være en elektronisk kontrolboks, disse liv vil være længere. Nøglen er en masse projekter, såsom brugen af disse produkter vil have opførelsen af beskyttelsesforanstaltninger er ikke en omfattende fænomen, og i sidste ende er det nemt at forårsage udstyr direkte til dette problem.

Typer af overophedning beskyttelse for strømadaptere kan inddeles i følgende kategorier: automatisk start, manuel reset, ikke-opdaterbare, ikke-nulstilling, og andre typer, der giver tilsvarende overophedning beskyttelse.

Power adapter varmekilde er hovedsagelig Schottky ensretter dioder, høj-frekvens Skift transformers, power MOS tube, filtrere elektrolytiske kondensatorer, herunder magt MOS tube, højfrekvens transformers og ensretter Schottky diode temperatur er mere fremtrædende. For at forhindre strømforsyning på grund af overophedning skader, kræver udformningen af strømforsyningen ikke kun brugen af høj temperatur egenskaber af god elektroniske komponenter, mens der kræver PCB printkort, køleplade, højfrekvens transformers og andre rimelige design, avancerede produktions-teknologi og behovet for overophedning beskyttelsesforanstaltninger, disse er for at sikre sikkerheden skal have betingelserne.