Hjem > Nyheder > Indhold

Smart Home Access Overting Lane af udvikling

Nov 12, 2020

I løbet af de sidste par dage har smart hjem industrien gjort bemærkelsesværdige resultater ved hjælp af et stort antal "spillere" såsom hjem apparat mærker, operatører og internet-virksomheder.


Selv om intelligens i hvert hjørne som science fiction, og at menneskelig bopæl ikke har været storstilet, men som 5 g kommercialisering, kunstig intelligens og Tingenes Internet æra fuld åben, samt den nye infrastruktur politik udbytte velsignelser, intelligent husstand formelt ind i stigende hurtigt, mod en omfattende intelligent husstand liv scene vision på tværs af et stort skridt.


385700852789777.jpg


Fra enkeltproduktintelligens til økologisk sammenkobling


Smart TV, smart køleskab, smart vaskemaskine, smart vandvarmer...

Gennemgang af udviklingen historie smart hjem industrien, kan det ses, at siden stigningen i den indenlandske smart home industrien til 2015, de fleste smart home produkter er primært smart enkelt produkter.

Men et enkelt produkt er ofte kritiseret for sin "intelligens for intelligens skyld", manglende funktionalitet i funktionelt design, dårlig forbindelse mellem enheder og isolerede øer.


Industri analytikere mener, at med den udbredte landing af kunstig intelligens teknologi, har forbrugerne fremsat højere krav til de enkelte produkter, være mere opmærksomme på samspillet anlagt af smart hjem produkter, og efterspørgslen efter hjem fuld scene intelligens bliver mere og mere indlysende.


Samtidig er efterspørgslen efter forbrug i hjemmet mere koncentreret inden for sundhed, sikkerhed og andre egenskaber, hvilket gør markedet for intelligente produkter til hjemmet til at indlede endnu et udbrud.


Mange virksomheder også homøopatiske layout, fremskynde tempoet, for at fremme smart hjem fra et enkelt produkt til den økologiske sammenkobling fremad.


Såsom ansigtsgenkendelse i samfundet, samfund overvågning kan visdom real-time track besøgende fungerer, samt med spinal dyb søvn system, baseret på intelligent madras søvn data dynamisk optimering ordning af AI, osv., alle signaler ved hjælp af kunstig intelligens og tingenes internet, smart hjem nyt produkt er ikke længere begrænset til en enkelt enhed , men for at opnå økologisk sammenkoblet systembygning, tog et vigtigt skridt i intelligente husholdningsprodukter tilslutningsmuligheder.


Brand-forbindelse bliver nøglen


Smart hjem er en enorm "marked kage", tiltrække mange styrke "spillere" ind i spillet bliver uundgåelig.

Hvordan kan vi skille os ud i en tid, hvor så mange mænd løber mod så mange andre?


Insidere mener, at fokusere på økologi og kombinere kunstig intelligens og tingenes internet er nøglen til at fremme landing af smart hjem, og som kan samle mere fordelagtige ressourcer er nøglen til succes smart hjem økologi.


Generelt er kompleksiteten af smart home ikke afhængig af en virksomhed, en platform kan fuldføres, for at opnå tilslutning af et stort antal enheder, behovet for økologiske indsats sammen, på den forudsætning af åben integration, at opbygge en "kreds af venner".


For forbrugerne, apparater i almindelige familier er normalt af flere mærker. Hvis smart home produkter købt ikke er kompatible med alle de apparater i hjemmet, vil den virkelige oplevelse af intelligent liv gå tabt.


Kun de store smart home producenter gør deres bedste for at udvide deres "vennekreds", konkurrere om at åbne deres egen platform, indføre flere partnere, for at forbedre brugerens intelligente livserfaring.


Den person, der er inde i studiet, udtrykker, økologisk sammenløb er afgørende for intelligent husholdning, løst dette ene problem, fantasien plads intelligent husstand vil være bredere.


Desuden kan økologiske partier, der er integreret i scenen, fokusere på brugerinnovation og iværksætterånd med henblik på at fremme den fortsatte værdiskabende deling af alle parter i økosystemet og endelig opnå en win-win-situation med flere parter.