Hjem > Nyheder > Indhold

Qualcomms talsmand svarede, at den har opnået licenser til nogle af Huaweis produkter

Nov 16, 2020

[CNMO News] Qualcomm har fået en licens til at sælge 4G-chippen til Huawei, ifølge online rapporter. En talsmand for Qualcomm sagde for nylig, at den har licenseret nogle af Huawei&# 39s produkter, herunder nogle 4G-produkter. Men Qualcomm gjorde det ikke sig, hvornår det vil genoptage leveringen af ​​Huawei' s 5G-produkter.


高通发言人回应:已获得对华为部分产品的许可证


Den 15. september i år trådte det nye amerikanske forbud mod Huawei i kraft. Producenter som TSMC, Qualcomm, Samsung, SK Hynix og Micron er ophørt med at levere Huawei, og virksomheder, der ønsker at fortsætte med at handle med huawei, skal først få en licens fra den amerikanske regering, sagde forbuddet. Tidligere, Qualcomm og Huawei nåede en patentlicensaftale, hvorunder Huawei betalte et engangspatentlicensgebyr på $ 1,8 mia. til Qualcomm, som igen licenserede sine patenterede teknologier til Huawei.


Qualcomm-præsident Cristiano Amon sagde under indtjeningsopkaldet, at Huawei skabte en mulighed for at udvide det potentielle marked for Qualcomm&# 39s mobile chipvirksomhed (QCT). Hvis du kan få tilladelse til at sælge til Huawei, ville det være en helt positiv mulighed. .