Hjem > Nyheder > Indhold

Transformationsudstyr til strømadapter

Oct 27, 2017

Transformationsudstyr til strømadapter

Med det intelligente udstyr i folks liv indtager en stadig vigtigere position, med funktionen af ​​den gradvise stigning i udstyr, bliver strømforbrugsproblemerne gradvist eksponeret, folk er i stigende grad vant til at bære strømforsyningen, det vil sige, Folk siger ofte opladeren. Hvad er forskellen mellem denne strømforsyning og regulatoren? Denne artikel vil blive introduceret for alle.

Fandt, at strømadapterens spænding i mangel af belastning er højere end værdien af ​​hans logo, og regulatoren er altid værdien. Så hvad er forskellen mellem de to?

Forskellen mellem strømadapteren og regulatoren

1, strømforsyningen er et lille bærbart elektronisk udstyr og elektroniske apparater strømforsyning konverteringsudstyr, generelt af skallen, effekt transformere og ensretter kredsløb, ifølge sin udgangstype kan opdeles i AC udgang og DC udgangstype. Lige hvid kan forstås som en spændingsomformer, såsom 110-220 volt vekselstrøm til en fast DC spænding.

2, regulatoren er at stabilisere udgangsspændingen af ​​enheden. Regulator med konstant spændingsregulator, styrekreds, servomotor og andre komponenter. Når indgangsspændingen eller belastningen ændres, skal styrekredsløbet prøve, sammenligne, zoome og derefter dreje servomotoren omdrejning, så regulatorens kulstensposition ændres ved automatisk at justere spolevekslingsforholdet og således opretholde udgangsspændingsstabiliteten.

Strømadapteren i tilfælde af manglende spænding er højere, hvis du afhenter lasten, vil dens spænding komme ned, det skyldes, at dennes egen rolle er begrænset, bare for at give en passende spænding til belastningen. Og hovedledningen regulatorens funktion er regulatoren, det vil være gennem sin spændingsstabilitet i et bestemt område, mere eller mindre end denne værdi, den har handling, strømadapteren har ikke denne effekt. De to kan differentieres alt efter brug af situationen. Hvis det er i belastningskraftkravene, er det ikke muligt at bruge høje steder med hinanden, men hvis belastningen på strømkravene er forholdsvis høj, selvom 1V spændingen ændres er ikke ok, så skal du bruge regulatoren, Ellers må du ikke forbrænde lasten også forbrænde strømmen. Strømforsyningens sammensætning er opdelt i tre dele: maskinens skal, effekt transformer og ensretter kredsløb. AC-udgangstypen og DC-udgangstypen er to typer udgangstyper. Tilslutningsmodus består af to typer: vægtype og stationær strømadapter. Det er grundlæggende velegnet til alle elektroniske enheder, såsom: bærbare computere, mobiltelefoner, hjemme IT, og så videre. Notebooks, mobiltelefoner og fladskærms digitale produkter kræver strømforsyning til strøm. Så hvorfor nogle mobiltelefoner og flat-panel adapter kan være generiske, nogle kan det ikke? Når vores bærbare strømadapter er beskadiget, er det nødvendigt at købe dyre originaler?

Switch-type strømforsyning er den mest almindelige og mest almindelige form for strømadapter, der anvendes i vores daglige liv. Den mest udskiftelige strømforsyning, vi bruger, er teknologien i moderne elektronik, som bestemmer forholdet mellem den tid, hvornår kontakten åbnes. Stabil til at opretholde balancen af ​​udgangsspændingen i en strømforsyning. Strømforsyningens vekselstrømforsyning fungerer ved hjælp af pulsbreddemodulering for at styre IC og MOSFET til arbejde, det har den fordel, at dens konverteringseffektivitet er særlig høj, dens størrelse er meget lille og nem at bære, den nødvendige spænding Bredt spektrum Dens mangler er det, når der er et problem eller en fejl, når der er stor reparationsproblemer, men også på strømkredsen har der også en vis indblanding.