Hjem > Nyheder > Indhold

Power Adapter Power Adapter brug forholdsregler

Jul 13, 2017

Power Adapter Power adapter bruge forholdsregler

Power adapter brug forholdsregler

Nu er der mange steder hvor livet skal bruge beregning, såsom: telefonen til at opkræve, varmer at opkræve, MP3 gebyr, og selv bilen til at oplade, power adapter som en vigtig del af elektronisk udstyr, folk ofte bruger Ignorer beskyttelse af det , derefter strømforsyningen i den daglige brug af hvilke spørgsmål har brug for opmærksomhed? Følgende power adapter producenter vil dele strømadapter til brug af Bemærk:

1, brug af power adapter, bør være opmærksomme på undgå den fugtige omgivelser. Rolle af strømforsyningen er husholdningernes magt på 220 volt DC til DC, så må ikke anbringes i et fugtigt miljø. Uanset om du sætte strømforsyningen på bordet eller på jorden, være omhyggelig med ikke at placere en kop eller en våd ting omkring den.

2, strømforsyningen skal rydde op i støvet, og forsigtigt, for at undgå kollisionen, strømforsyningen er en stor varme og har brug for en god varme på de elektriske apparater. Men på grund af deres eget design, mange power adapter afkøling fattige.

3, Anbring ikke opladeren på den høje temperatur på stedet, høj temperatur vil forkorte det elektroniske udstyrs levetid, ødelægge opladeren, så at nogle plast dele deformation eller smeltende. Opbevar ikke opladeren i en subcooled sted. Når Laderen arbejder i et subcooled miljø, når den interne temperatur stiger, vil opladeren danne fugt og ødelægge printpladen.

4, power adapter rengøring når statiske, vi skal regelmæssigt rengøre strømadapteren opladning interface. I den rene, brug en fugtig klud, eller den bedste forberedelse af en god kvalitet anti-statisk klud. Husk ikke at bruge tør klud! For at sikkert bruge en enfaset variabel frekvens strømforsyning i lang tid, i brugen af processen, bør operatøren enfaset variabel frekvens strømforsyning for regelmæssig vedligeholdelse. De følgende industrimagt Xiaobian for alle at indføre:

I den normale brug af miljøforhold (omgivende temperatur, ventilation betingelser, power tid) af daglig inspektion og regelmæssig vedligeholdelseskrav.

En gang om måneden til ren enfaset variabel frekvens power supply air filter køling luft ventilationskanal og interne støv.

Hvis forholdene tillader det, er brug oscilloskop til at måle den skifte magt levering output spænding stabilitet af hver vej at måle drev kredsløb bølgeform firkantet bølge forvrænget.

Bekræfte rigtigheden af kontrol spænding, og udføre sekvens beskyttelse action test; Bekræft, at displayet beskyttelseskredsløb har ingen abnormitet; bekræfte saldoen for udgangsspænding af variabel frekvens strømforsyningen i den separate operation.

El-bil oplader generelle forholdsregler

El-bil oplader ydeevne er direkte relateret til opladning effekten, relateret til batterilevetid, relateret til brug af køretøjssikkerhed. Først, den konventionelle test oplader ydeevne er gode eller dårlige måde: 48V oplader, for eksempel, den generelle maksimale spænding er ikke er større end 59.6V, større end denne spænding, opladning kan ikke tænde lys; normal lav spænding på ikke mindre end 55V, lav i denne spænding vil forårsage utilstrækkelig opladning, lang tid så let at batteriet tab. Aktuel eller 48V20A oplader, for eksempel, den maksimale strøm er ikke større end 3A, større end 3A kan få batteriet til at miste vand tidligere, minimum ikke mindre end 2.1a, under denne strøm vil forårsage utilstrækkelig opladning.