Hjem > Nyheder > Indhold

Strømadapterparametre er forskellige

Aug 25, 2017

Strømadapterparametre er forskellige

Strømadapter og skifte strømforsyning og forskelle

Strømforsyning og vekselstrømforsyning er forskellig, deres specifikationer, formstørrelse, præcisionsdensitet, ydeevne og andre parametre er forskellige, dens anvendelse er også anderledes. Strømforsyningen bruges hovedsagelig til små apparater, elektronik, og vekselstrømforsyningen er styringen af ​​hele omskifteromformingsudstyret til alt elektronisk udstyr. Xiaobian at fokusere på følgende for at forklare strømadapterens egenskaber og omskiftning af strømforsyningen og forskellen.

Først, strømforsyning og skifte strømforsyning egenskaber

Skifte strømforsyningsfunktioner:

Det er via kredsløbskontrolsensoren til højhastighedspassage og afskæring, DC til højfrekvent vekselstrøm, der leveres til transformeren til transformation, hvilket resulterer i den krævede en eller flere spændingsgrupper. Årsagen til omstillingen til højfrekvent vekselstrøm er, at effektiviteten af ​​højfrekvent AC i transformertransformator kredsløb er meget højere end 50HZ. Derfor kan koblingstransformatoren laves meget lille, og det er ikke meget varmt på arbejdspladsen, og prisen er meget lav. For den høje frekvens, at skifte strømforsyning giver ikke mening.

Strømforsyningsfunktioner:

Producenter af strømforsyninger til at producere strømomformere (både AC til DC), hovedsagelig fra AC til DC, og derefter via computeren, kan den ikke beskytte computeren, men computeren inde i opbevaring af strømforsyning (også kaldet opladeren ), så i Når strømafbrydelsen kan beskytte computeren.

Skifte strømforsyning og adapter skifter strømforsyning ved hjælp af højfrekvensomskifteren og dens styringskreds. Adapterens strømforsyning er en reguleret vekselstrømforsyning, skifte strømforsyningslader med en float-funktion, spændingen er mindre med strømmen større, efter den eneste spænding og ingen strøm.

Strømforsyning er et lille bærbart elektronisk udstyr og elektrisk og elektronisk strømforsyningsomformningsudstyr, generelt ved hjælp af skal, strømtransformator og ensretterkreds, ifølge dets udgangstype kan opdeles i vekselstrøm og DC-udgangstype; ved hjælp af forbindelse Opdelt i væg og skrivebord. Omfattende support i telefonen søn maskine, spillekonsoller, sprog repeaters, Walkman, bærbare computere, mobiltelefoner og andet udstyr.