Hjem > Nyheder > Indhold

Power Adapter hensigt

Jul 01, 2017

Power Adapter hensigt

Hensigt Rediger

Først, strømadapter (i det følgende benævnt magt) af den nominelle spænding og strøm hvad gør indeværende nedrig? Først og fremmest den generelle strøm af den nominelle spænding, refererer til den åbne kredsløb output spænding, det vil sige, gør ikke tage nogen belastning uden for, der er ingen aktuelle udgangsspænding, det kan også forstås, at denne spænding er den øvre grænse for power output spænding.

Til internt brug af aktiv magt regulator komponenter, selvom spændingsudsving lysnettet output er også en konstant værdi, som markedet generelt små transformatorer, såsom Walkman med strømforsyning, hvis elektricitets udsving, den output af strømforsyningen vil ikke svinge.

Generelt, den sande ubelastet spænding på den almindelige strømforsyning er ikke nødvendigvis det samme som den nominelle spænding, fordi Karakteristik af elektroniske komponenter ikke kan være helt konsekvent, så der er en visse fejl, jo mindre fejl, jo højere den konsistens af elektroniske komponenter, produktionsomkostningerne er høj, så prisen er dyrere.

Derudover har den nominelle aktuelle værdi, uanset eventuelle strømforsyning en visse indre modstand, så når den aktuelle effekt, den interne trykfald vil forekomme, resulterer i to ting, et er at generere varme, så magt vil være varmt, og den anden Et er at forårsage udgangsspænding til at falde, hvilket svarer til det interne forbrug.

For det andet er den samme nominelle spænding strømforsyning, udgangsstrøm er forskellige, kan ikke bruges i de samme bøger på den

Forsyningsspændingen, den nuværende produktion er forskellig, kan ikke bruges i de samme bøger. Det grundlæggende princip er, at de store nominelle aktuelle udbud kan erstatte de små nominelle aktuelle udbud. Det anslås, at nogle mennesker vil gerne tro, at en stor nominel nuværende magt vil brænde bøger, fordi den nuværende store ting. Faktisk, hvor meget aktuelt i den samme spænding afhænger af belastningen, Åh, så tænk på junior high school fysik til at vide.

Når bøger af høj belastning drift, den nuværende større, bøger ind i standby tid, aktuelt er mindre, har den nominelle nuværende strømforsyning nok nuværende margen. Tværtimod, nogle mennesker bruger 56w strømforsyning i stedet for 72w med noget problem, fordi strømforsyningen er normalt designet til at efterlade en vis margen, belastning magt bør være mindre end strømforsyningen, så dette alternativ er generelt bruges i de mulige , Men den resterende magt levering magt margin er meget lille, når dine bøger tog en masse tilbehør, såsom to USB-harddisk, og derefter cpu fuld hastighed operation, og derefter en base, over en CD-ROM til at læse disk på fuld hastighed, plus samtidig oplade batteriet , det anslås, at faren, og på ethvert tidspunkt at røre din magt er ikke allerede kogte æg. Så er det bedst ikke at bruge en lille strøm i stedet for høje nuværende strømforsyning.

Tre, præcis den samme maskine, andre folks temperatur, jeg altid hot, hvorfor?

Tvivler ikke på din magt forsyningsproblemer, første kig på dine bøger gør, ikke som ovenstående er sagt to USB skrap drive, CPU fuld hastighed operation, harddisk crazy læse og skrive, drev fuld fart at læse disken, mens du oplader batteriet, højt musik , skærmens lysstyrke af de største trådløse kort har været i påvisning af signaler, osv., gør god brug af strømstyring, efter opgave af rimelig tilpasning af arbejdet i bøgerne er meget vigtigt.

Først og fremmest er at vide, at strømforsyningen til bøgerne og batteri strømforsyning til den bærbare pc er forskellige.

Batteri-drevne, batteri output er ren DC, meget ren, batterispændingen er hverken muligt og heller ikke har brug for at designe en høj, lithium batteri kemiske egenskaber bestemme output spænding på en celle kan kun være omkring 3.6v, så en masse batterier bruges i tre tandem måde, blev 10.8V også meget populær batterispændingen. Nogle batterier er lidt større end heltalsværdi af 3.6v, såsom 3.7V eller 11.2V, osv, i virkeligheden, at beskytte batteriet.