Hjem > Nyheder > Indhold

Power Adapter Development Trend

Sep 15, 2017

Strømadapter udvikling trend

Strømadapter udvikling tendens

Strømadapteren opstod først i midten af ​​80'erne i forrige århundrede. Japans første Toshiba-switchingsteknologi, der blev brugt i ekstern strømforsyning til bærbare computere, dets banebrydende arbejde med at skabe en ny generation af strømadapterudviklingshistorie, er blevet verdens første uafhængige bærbare strømforsyningsadapter, fordi brugen af ​​at skifte strømforsyningsteknologi uden for strømmen, så den bærbare computer ikke behøver at tage højde for den strømkonvertering, der genereres af den varme, der er samlet i notebooken selv, og strømadapteren er nem at bære og for effektivt at forbedre kommercialiseringen af notebook og popularisering.

På nuværende tidspunkt er strømforsyningens højfrekvens blevet retningen for dens udvikling, høj frekvens for at skifte strømforsyning miniaturisering og strømforsyning til et bredere udvalg af applikationer, især i højteknologiske applikationer, for at fremme de højteknologiske produkter Miniaturisering , lyshed. Udvikling og anvendelse af strømadaptere er af stor betydning for at bevare energi, bevare ressourcer og beskytte miljøet.

Strømadaptere er meget udbredt i forbrugerelektronikprodukter, der giver størstedelen af ​​udgangseffekten på mindre end 100 watt, og efterspørgslen på markedet vokser hurtigt. Såsom elektriske cykelbatterier, små LCD-tv'er, bærbare computere, printere, dvd-afspillere og sætkasser har applikationer. De fleste af de tidlige strømadaptere brugte lineære transformatorer. Da forbrugerelektronik havde en høj effektivitet, bredt indgangsspændingsområde og øget kobber-, jern- og arbejdskraftomkostninger, var de originale lineære transformatorer i disse strømadaptere for det meste erstattet ved at skifte strømforsyning.

Adapter er et almindeligt anvendt strømkonverteringsudstyr, der i vid udstrækning anvendes i elektronisk kommunikationsudstyr, bærbare computere, spillekonsoller og andre elektroniske produkter og informationsudstyr, en bred vifte af strømforsyninger, AC / AC og AC / DC-omformere, opladere og andre produkter .

Kinas produktionslinje af strømforsyningsproducenterne er stadig små virksomheder, og selv om der er nogle håndværksvirksomhed underjordiske forarbejdningsanlæg, produktionen af ​​disse produkter, er kvaliteten af ​​produktet i de senere år bekymrende, Statens kontrolmyndighed og Karantæne og Ministeriet for Informationsindustrien Organisatorisk tilsyn og stikprøvekontrol, virksomhedspasningen på mindre end 80%, hovedsagelig følgende kvalitetsproblemer.

1. Produktmærket er ikke komplet eller ikke standardiseret

Mærket skal indeholde de grundlæggende oplysninger, der vejleder brugeren til korrekt installation og brug af oplysningerne og korrekt identificerer produktets mærke for at sikre sikkerheden for brugerens personlige ejendele.