Hjem > Nyheder > Indhold

Anvendelse af ny chipnetværkstransformator i WiFi6-router

Nov 12, 2020

5G-netværk rulles ud i et hurtigere tempo rundt om i verden, og Internet of Things-terminaler og smarte hjemmeprodukter kommer ind i tusinder af husstande, virksomheder og institutioner.


Forøgelsen af ​​trådløse terminaler gør også, at WiFi-teknologien skal forbedres i netværksbåndbredde, adgangsmængde, forsinkelse og andre aspekter.


Som med 5G-kommunikation gentages Wi-Fi-teknologi for en hurtigere, mere stabil og sikrere oplevelse.


I et trådløst netværk, jo længere en mobil enhed er fra en trådløs router, jo svagere signal modtager den, og jo mere energi forbruger den.

Da antallet af netværksenheder i det samme WLAN øges, falder oplevelsen af ​​traditionelle Wi-Fi-netværk.


I henhold til cisco 2020-2022 Visual Network Index vil antallet af tilsluttede enheder pr. Indbygger i Kina stige til 4,4 enheder inden 2022 sammenlignet med 2017, en stigning på 57%, og 4K TVS vil også tegne sig for 63% af alle fladskærms-TVS i Kina.

Derudover vil den globale live videotrafik forøges 15 gange i 2020 sammenlignet med 2017.


I 5G-æraen bliver netværksadministration og netværkssikkerhed sværere at kontrollere på grund af teknologisk iteration, stigende trafikforbrug og hurtigere intelligent opgradering af branchen. Routere er ikke kun smart tilbehør, men også vigtige gateway til tilslutningsmuligheder og vil spille en vigtigere rolle i tingenes internet.


For at sikre sikkerheden for netværkskortets IC-chip, generelt reducere fejlkoden forårsaget af den eksterne EMI og begrænse den elektromagnetiske støj inde i computeren fra at overføre energi til luften, er der brug for en netværkstransformator på forbindelse mellem netværkskortet og UTP for bedre at løse ovenstående problemer.


Nu, sammen med 5G, kommer den nyeste generation af Wi-Fi-teknologi - wi-FI6 - ind i People' s daglige liv, arbejde og studiemiljøer.


Qualcomm har afsløret sin nye fordybende hjemmenetværk platform, der indeholder Mesh og understøtter den næste generation af wi-FI6 og WI-FI6E teknologier, der sigter mod at bringe højtydende og billige wi-FI6 netværk til flere hjemmebrugere fra næste år.


Ifølge Ye Sikun, produktchef for Qualcomm, er Qualcomm&# 39s fordybende hjemmenetværksplatform allerede blevet demonstreret og forventes at være tilgængelig i første kvartal af 2021.

Dette betyder, at der fra begyndelsen af ​​næste år vil være hånd-til-hånd Wi-Fi 6-routere optimeret til hjemmescenarier.


På dette års' s 517 verdens telekommunikationsdag sagde China Mobile, at det trådte ind i wi-FI6-æraen i september, og at det ville udvikle 5 millioner WI-FI6-brugere inden for dette år.

China Unicom og China Telecom fremmer også aktivt populariseringen af ​​WI-FI6.


I august annoncerede Huawei den vellykkede kommercielle brug af enterprise 5G router 5G AR (NetEngine AR-serien), som vil hjælpe virksomheder med at opbygge et højhastighedsinternetnetværk af høj kvalitet, hvilket gør det muligt for 5G at fremskynde den digitale opgradering af virksomheder.

Det lover også, at 5G AR kan medføre mere end 20% forbedring af 5G uplinking-hastighed og 100% nøgleapplikationsoplevelsesgaranti, hvilket gør det til stjernen i en bredtliggende filialadgangsrouter.


Faktisk havde Huawei allerede lanceret Huawei AX3 Pro, WiFi6-routeren.


Routeren, der understøtter WiFi6+-protokollen, leveres også med dual-band WiFi-signaler, fjernbetjening fra en APP, øjeblikkelig adgang til NFC og HiLink.


Fire grå gigabit Ethernet-porte bruges på bundkortet til understøttelse af WAN / LAN-blindteknologi.


H2038DG Ethernet-netværksisoleringstransformatorer bruges til netværksporte, og transformerkomponenter kan leveres af Dongguan HANG TUNG-firmaet.

铭普光磁新型片式网络变压器在WiFi6路由器中的应用

I sammenhæng med tendensen til iterativ udskiftning på routermarkedet er efterspørgslen efter netværkstransformator som en vigtig regelmæssig del af routeren ekstremt varm og endda mangelvare i øjeblikket.


På nuværende tidspunkt er der mange slags netværkstransformatorer på markedet, og der er mange slags traditionelle netværkstransformatorer, der er sammensat af trådindpakning og plastskal. Forbindelsen mellem trådindpakning og plastskal skal vikles manuelt, bruger lange timer, tager en høj andel af arbejdsomkostningerne og har en lang leveringstid, hvilket begrænser muligheden for udvikling og vækst af traditionelle netværkstransformatorvirksomheder.


Da netværksudstyr kræver mindre, modulære og højkvalitets installationskomponenter, er netværkstransformatorens egenskaber som en nøglekomponent også nødvendige for den næste generation af Ethernet.


For at løse sådanne problemer er MING-Pu-fotomagnetisme begyndt at innovere sig selv. I de senere år har den udviklet en ny CHIP LAN TRANSFORMER med en adskilt struktur, der kan realisere fuldautomatisk vikling.

Det løser de problemer, der findes i traditionel teknologi meget godt, og har gjort store forbedringer i produktstruktur, procesdesign, forbedring af råmaterialer, produktionsautomatisering og så videre.

铭普片式网络变压器 可快速供货新一代路由器

Chipnetværkstransformator og Chip CMC kan svejses direkte på hovedkortet for at udskifte den originale traditionelle transformer og er fuldt kompatibel med den traditionelle transformerydelse, fuldautomatisk produktion, stabil kvalitet, kort leveringstid.


Chipnetværkstransformatoren er dannet af to sæt induktorer viklet på den magnetiske kerne, og der tilføjes en common mode-spole til filtrering. Dens funktion er den samme som den traditionelle transformator med signalkobling gennem den primære side og den sekundære side, og den har funktioner som DC-isolering osv.

Det kan opfylde 1500V højtryksisolering.


På nuværende tidspunkt kan transformeren leveres af HANG TUNG Company. Produktet har opnået masseproduktion og kan tilpasses til store mængder ordrer.

铭普片式网络变压器 可快速供货新一代路由器