Hjem > Nyheder > Indhold

Lav frekvens Transformer arbejder karakteristika

Sep 15, 2017

Lavfrekvens Transformer arbejder karakteristika

Energibesparelser der er fire muligheder at vælge imellem: reducere ubelastet tab, reducere belastningen tab, reducere andre komponenter, bruge arbejder Karakteristik af arbejde maskinen til at reducere tab.

Først, reducere ubelastet tabet

(1) anvendelsen af fremragende præstationer af silicium stål ark eller amorf legering ark og stigen leddene.

(2) for at forbedre den centrale struktur og proces, reducere proces koefficient.

(3) gør ikke stak jern åg, silicium stål ark ikke male behandling, shear glitch kontrol i 0,02 mm look.

Andet, reducere belastningen tab

(1) anvendelsen af elektrolytisk kobber end den høje ledningsevne af ilt-omkostningsfrit kobber stang trukket ledning, forbedre ledningsevne koefficient.

(2) passende at reducere strømtæthed, forbedre strukturen isolering, anvendelse af semi-olie, præfabrikerede isolering, snoede fuldstændig gennemførelse, snoede samlede pakke, selvklæbende tråd, selvklæbende papir, reducere isolering volumen, forbedre snoede fyld faktor, størrelse, med optimeret design.

For det tredje reducere tabet af andre komponenter

(1) for at forbedre den centrale struktur, designet af kontrol snoede lækage flux, justere ampere-turn balance, for at reducere brændstoftanken og andre dele af den omstrejfende tab.

(2) med bølgede brændstoftank forbedre chip køleprofil, varmerør i stedet for rør radiator, med en ny type af strukturelle radiator i stedet for den gamle radiator, termisk effektivitet.

(3) anvendelse af forstærket plastik fans, forbedre effektiviteten og reducere støj.

(4) brugen af magnetisk afskærmning eller elektriske afskærmning til at reducere tabet af brændstoftank, ikke-magnetiske materialer anvendes som et bindemiddel eller magnetisk separator at reducere omstrejfende tab.

For det fjerde brug af arbejde mekanisk arbejde egenskaber mindske tab

Hvis kapaciteten ændringer med størrelsen af transformeren indlæse for at eliminere eller reducere fænomenet "store hest bil", kan reducere tabet. På grund af ændringer i belastning, således at spændingen for arbejdende maskiner svingede, mange gange mekaniske ud af området effektivt arbejde. Hvis spændingen er justeret belastningsændringer, for så at arbejde maskine altid opbevares i nærheden af den højeste effektivitet, forsøger at holde den trefasede aktuelle saldo, fjerne eller reducere harmoniske, kan reducere energiforbruget.

I overensstemmelse med de ovennævnte fire foranstaltninger kan produceres gennem forbedring af materialer, dele struktur, Funktionsprincip og anvendelse af andre metoder til at gemme fire i alt mere end 20 slags transformer produkter. Kombination af foranstaltninger, vil energibesparelser være mere.