Hjem > Nyheder > Indhold

Lav frekvens Transformer klassificering og princippet

May 27, 2017

Lavfrekvens Transformer lavfrekvente transformer bruges til at sprede signal spænding og signal magten, men også at opnå impedans matching mellem kredsløbet, DC har en rolle i isolation. Højfrekvente transformer og lavfrekvente transformer princip er ingen forskel. Men på grund af høj frekvens og lav frekvens frekvens er forskellige. Transformatorer benyttes i forskellige centrale. Lavfrekvente transformers generelt bruge høj permeabilitet silicium stål ark. Højfrekvente transformer med højfrekvente magnetiske ferritkerne.

Lavfrekvens Transformer det er opdelt i Inter fase kobling transformer, input transformer og output transformer, figuren er ligedannet i power transformer.

1. indbyrdes pole kobling transformer Inter fase kobling transformer bruges mellem de to-trins audio forstærker kredsløb som en kobling element til at fremsende udgangssignalet af forforstærker kredsløb til næste fase og udføre relevante impedans konvertering.

2. input Transformers i tidligere semiconductor radioer, transformeren bruges mellem audio booster og power forstærker fase var en input transformer, fungerer som et signal kobling og sender, også kendt som en push transformer.

Input transformeren har en single-ended input og push-pull input. Hvis push kredsløb er en single-ended kredsløb, er input transformeren også en single-ended input transformer; Hvis push kredsløb er en push-pull kredsløb, er input transformeren også en push-pull input transformer.

3. output transformer output transformer forbundet til output strømkredsen forstærker og højttaler, hovedsagelig fra signal transmission og impedans matching rolle.

Output transformer er også opdelt i single-ended output transformer og push-pull output transformer to.

Lavfrekvens Transformer princippet

Tungen 32MM, tyk 34MM, E bredde 96MM, spurgte magten, den primære 220, antallet af sving, antallet af uslebne, sub-51V dobbelt gruppe, den maksimale effekt til brug flere tykke linjer, munden henviser til typen EI transformer core tværsnitsareal henviser til midten af E-stykke at cross (indsat i midten af Satons transformer skelet i midten af bredden), er bredden af kernen og indsættes i transformer skelet i alle E-film, der stak produktets samlede tykkelse er den enkleste refererer til den område i midten af transformer skelet, transformer core tværsnitsareal henviser til coil dækket del: tunge bredde × stak tykkelse = tværsnitsareal, enhed: C