Hjem > Nyheder > Indhold

Forudsigelighed med lavfrekvent transformator

Oct 10, 2017

Forudsigelighed med lavfrekvent transformator

Ifølge erfaringerne fra lavfrekvent transformatorstyrings- og driftsafdeling, lavfrekvente transformer i løbet af 10 år, især i de første tre års drift, den højeste fejlfrekvens.

Ifølge den amerikanske energisektors driftserfaring for den 765 kV EHV lavfrekvenstransformator er den oprindelige fejlfrekvens meget høj. Der er mange fejl, der opstår i løbet af de første par dage af løbet, selv om få timer eller endda mange minutter. Derfor skal vi være opmærksomme på og styrke den tidlige drift af lavfrekvent transformer drift og vedligeholdelse.

Selvom omkostningerne ved reparation og udskiftning af reservedele ved den indledende fase af driften, er omkostningerne ved disse omkostninger værdifulde for rettidig eller tidlig påvisning af fejl, der undgår alvorlige konsekvenser.

Øvelsen har vist, at et godt vedligeholdelsesprogram kan lave en lavfrekvent transformator forlængelse. Så den økonomiske betydning af udviklingen af ​​vedligeholdelsesprocedurer er at forlænge lavfrekvenskransformatorens levetid.

2, lavfrekvent transformator vedligeholdelsesstrategi

Lavfrekvent transformator vedligeholdelsesstrategi har generelt tre typer: prædiktiv vedligeholdelse, forebyggende vedligeholdelse, statlig vedligeholdelse.

Prediktiv vedligeholdelse er brugen af ​​automatiske alarmdiagnostiske enheder til overvågning af lavfrekvente transformatorer. Prediktiv vedligeholdelse kræver midler og midler til statsanalyse. For eksempel lavfrekvente transformator olie præstationsindikatorer analyse, infrarød detektion, lavfrekvente transformer til at udse inspektion, olie opløst gas analyse.

Forebyggende vedligeholdelse er en cyklisk, trinvis vedligeholdelsesstrategi. Det omfatter planlagt vedligeholdelse, for eksempel på en række lavfrekvente transformatorer på en række forskellige tests, ifølge programmet på lavfrekvent transformator opladet test og on-line overvågning. Forebyggende vedligeholdelse er en vedligeholdelse foretaget af producenten efter statsanalysen.

Statlig vedligeholdelse er vedligeholdelse af lavfrekvente transformatorer. Det kræver detaljeret analyse, inspektion, reparation eller udskiftning af Satons lavfrekvente transformatorer, der kræver reservedele til vedligeholdelse.

Ved strømforsyning er trefasekonfiguration lavfrekvenstransformator en uundværlig del, det bruges hovedsagelig til elsystemer, industri og minedrift virksomheder af strømbelastningskrav og elnettet elektrisk isolering af strømforsyningen, byen af elektricitet som magnetisk Præcisionsmåling test system rensning (anti-interferens) strøm og elnet isolering udstyr.

Kinas kraftindustri efter mange års udvikling og forbedring har gradvist indsnævret hullet med de udviklede lande. Kinas enorme marked har også tiltrukket en række kendte multinationale selskaber til at investere i Kina. Kinas elindustri benytter også muligheden for at lave deres egen designkapacitet, produktionskapacitet, serviceniveauer har været betydelige fremskridt og udvikling. Trefase isolation lavfrekvente transformatorer er også i denne periode for at få en bred vifte af forfremmelse og anvendelse. I fremtiden vil trefases isolering af lavfrekvente transformere i alle aspekter af ydeevne blive yderligere forbedret.

En, mere grøn

Miljøbeskyttelse er tendensen, med energiforbruget og miljøforureningen intensiveret, har de store producenter det næste skridt i udviklingsmålene låst i energibesparelser og miljøbeskyttelse. Trefases isolation lavfrekvente transformatorer er også de samme, energibesparelse og miljøbeskyttelse er det evige emne. Hvordan man laver produktet lavere tab, højere energieffektivitet, lavere støj, mindre brug af vedvarende materialer og andre spørgsmål er værd at fremme forskning og udforskning. Nye materialer, ny teknologi udvikling og introduktion vil gøre den fremtidige trefase isolering lavfrekvente transformer mere energibesparende, mere stille drift.