Hjem > Nyheder > Indhold

Lav frekvens Transformer impedans Matching

Sep 05, 2017

Lav frekvens Transformer impedans matching

Lavfrekvente transformers er brugt til at sprede signal spænding og signal power

Lavfrekvente transformers kan også opnå impedans matching mellem kredsløb, DC har en rolle i isolation, lavfrekvente transformer er opdelt i Inter fase kobling transformer, input transformer og output transformer, forme svarer til den Power transformer.

1. indbyrdes pole kobling transformer Inter fase kobling transformer bruges mellem to-trins audio forstærker kredsløb som en kobling element til at fremsende udgangssignalet af forforstærker kredsløb til næste fase og udføre relevante impedans konvertering.

2. input Transformers i tidligere semiconductor radioer, transformer bruges mellem audio booster fase og power forstærker fase var det input transformer med signal kobling og gearkasse, også kendt som skubber transformeren.

Input transformeren har en single-ended input og push-pull input. Hvis push kredsløb er en single-ended kredsløb, er input transformeren også en single-ended input transformer; Hvis push kredsløb er en push-pull kredsløb, er input transformeren også en push-pull input transformer.

3. output transformer output transformer forbundet til output strømkredsen forstærker og højttaler, hovedsagelig fra signal transmission og impedans matching rolle. Output transformer er også opdelt i single-ended output transformer og push-pull output transformer to.

Hvorfor er der et tab af transformer?

Vi kan se transformer inde i de to veje: en er kredsløbet, den ene er den magnetisk kredsløb. Og folk, der kører den samme fysiske forbrug, i de magnetiske kredsløb og kredsløb "run" jo, der er tab det!

Magnetisk kredsløb er sammensat af jernkerne, så magnetisk kredsløb tab kaldes også jern tab (ingen belastning tab); kredsløbet består af kobbertråd, så kredsløb tab kaldes også kobber tab (belastning tab).

Så alle transformer tab er det samme? Svaret er, negative. Forskellige kapacitet og design af transformer transformer tab er ikke det samme. I udformningen af den samme model, jo større kapacitet tabet er også større. Transformer kører, output er forskellig, så hvordan du ved det er tabet af det? Er parametrene for transformeren relateret til tab?

1, transformer kapacitet: Se

2, ubelastet tab: Po (jern tab)

3, kortslutning tab: Pk (kobber tab)

4, ubelastet nuværende: Io