Hjem > Nyheder > Indhold

Lavfrekvens Transformer Heat Resistance Grade

Aug 25, 2017

Lavfrekvent transformator Varme modstandskvalitet

EI-type transformer er den mest almindeligt anvendte komponent i industrien, er isolationstransformeren, styretransformeren og PCB-transformeren ofte valgt struktur, ved skeletet, jernkernen, ledningen og den faste beslagstruktur, enkel struktur, der passer til masseproduktion, nu Lad os tale om EI-type transformeren, der er tilbøjelig til at mislykkes, og årsagerne.

1: Transformerkraft på vibrationer og unormal lyd, mulige årsager: En transformator er ikke dyppet maling eller dipping er ikke komplet; b. Transformer jern chip er ikke stramt.

2: Transformator ikke-belastnings strøm og tab bliver større, de mulige årsager: a. Er transformatorkernen forankret på plads, gapet er for stort; b.EI chip karakterer er for lave, kvaliteten af ​​chippen.

3: transformator spænding test mislykkedes, kan transformer skelet skader eller creepage afstand er ikke nok.

4: Transformervarme eller kortslutning, den mulige årsag er, at spolen i viklingsprocessen ikke er stram til at debugge den mest hensigtsmæssige, hvilket resulterer i emaljeret ledningsskader.

Der er mange grunde til EI-transformatorens svigt, og det er kompliceret. For nøjagtigt at bestemme unormal og fejl, har du brug for et dedikeret transformer testudstyr til en omfattende analyse for nøjagtigt at finde årsagerne, testingeniører er også meget vigtige. Emaljeret tråd er et af de vigtigste råmaterialer til transformatorfremstilling. I den faktiske produktion er det nødvendigt at male malingslaget for let svejsning. I dag skal du tale om transformator emalje ledningen for at male metoden

Der er tre hovedmåder at male:

1, anvendelse af kemiske reagenser (malingsmiddel), ulemper: ætsende.

2, mekanisk maling, mangler: lav effektivitet, arbejdskraftintensitet.

3, laser brænding, mangler: investering, lav effektivitet.

Isoleringsklassen for den toroidale transformator bestemmes af isolationsmaterialets varmebestandige klasse. Den varmebestandige klasse er opdelt i A, E, B, F og H. Isoleringsklassen er opdelt i A klasse E klasse B klasse F klasse H, svarende til den maksimalt tilladte temperatur (℃) var: 105 120 130 155 180. I transformatorarbejdet er isolationsniveauet det mest skrøbelige link, det er mest udsat for høj temperatur og reducerer levetiden.

Så hvordan verificerer en transformator liv? Transformatorens arbejdsfejl skyldes ofte, at transformatorisoleringssystemet ikke har været i transformatorteknikken med en "8 graders erfaring" til reference for at måle transformatorens levetid, den samme transformator, når arbejdstemperaturen for hver 8 grader stiger i halvdelen Livets princip, med Denne metode i laboratoriet kan groft afprøves transformatorens liv.