Hjem > Nyheder > Indhold

Lav frekvens Transformer ifølge magt fase antal point

Aug 10, 2017

Lavfrekvens Transformer ifølge magt fase antal point

Én, klassificering

Sorter efter afkøling: tør (selv køling) transformers, olie nedsænkning (selv køling) transformers, fluor (fordampningsafkøling) transformers.

Ifølge fugttæt klassifikation: åben-type transformers, pottemuld transformers, forseglet transformers.

Efter den kerne eller coil struktur klassificering: core transformer (Indsæt core, C centrale, ferritkerne), shell transformer (Indsæt core, C centrale, ferritkerne), Ring transformers, metal folie transformers.

Afhængig af antallet af power supply kategorier: enfasede transformere, tre-faset transformers, multi-fase transformers.

Klassificering af brug: puls transformer.

Andet, power transformer Karakteristik af parametre

1, arbejder frekvens

Transformer kernetab og hyppigheden af en stor sammenhæng, det bør være baseret på brug af frekvens til at designe og bruge, denne frekvens, sagde den driftsfrekvens.

2, mærkeeffekt

På det angivne frekvens og spænding, transformeren kan arbejde i mange timer, og overstiger ikke den angivne temperaturstigning af output-effekt.

3, nominel spænding

Betyder, at anvendes til transformeren spolen spænding ikke må være større end den angivne værdi.

4, spænding forholdet

Henviser til transformer primære spænding og sekundære spænding ratio, der er ubelastet spænding forhold og belastning spænding forholdet forskel.

5, ubelastet nuværende

Transformer sekundære åbent kredsløb, primære stadig har en vis nuværende, denne del af den nuværende kaldet ubelastet aktuelle. Den ubelastet aktuelle består af magnetizing nuværende (generere flux) og jern tab nuværende (forårsaget af kernetab). For et 50 Hz strøm transformer er den ubelastet aktuelle væsentligt lig den magnetizing aktuelle.

6, ingen belastning tab

Henviser til transformer sekundære åbent kredsløb, målt i den primære strømsvigt. Det største tab er kernetab, efterfulgt af den ubelastet aktuelle i primær spole kobber modstand på tab (kobber tab), denne del af tabet er meget lille.