Hjem > Nyheder > Indhold

Langsom Konfiguration Update, IPhone12 Prisnedsættelse, tidlige købere fortryde det?

Nov 15, 2020


IPhone12 blev sat til salg til en reduceret pris


Som et nyt flagskib telefon, er markedspresset af iPhone12 stadig meget høj. Mange brugere forventer, at denne telefon produkt til at være den næste hot style model. Men det faktisk bagslag lidt, og ikke udvikle sig som forventet.


Troede populariteten af iPhone12 vil ikke vare, men den seneste periode med popularitet begyndte at falde, der er en "prisnedsættelse", mobiltelefon brugere begyndte at sænke opmærksomheden, er det vanskeligt at opnå den høje popularitet af iPhone11.


Fordi dette års iPhone12 hardware eller nogle svind, kombineret med en relativt høj pris, signal ustabilitet, så det gradvist lade brugerne miste tålmodigheden, den naturlige fremkomsten af "feber".


Til dette års iPhone12 føler vi, at dette års iPhone12 blot har endnu et lyspunkt: 5G-netværk. I resten er det stadig processoren og iOS i en serie.


Med hensyn til den meget ændrede krop, det føles meget tykkere. Den vernier caliper måler iPhone12 på 7.4mm i tykkelse, men den gode nyhed er, at kroppen vejer meget lidt, med et kort vejer kun 162.5g.


Med hensyn til den grundlæggende udseende, er der en grænse for, hvor langt iPhone12 kan gå, hvilket er en af grundene til, at det er så svært for mobile brugere til at holde købe det.


Det er stadig svært at acceptere, som er uden en oplader


Så er der manglen på en oplader. Selv om embedsmænd siger hver bruger har en opladning hoved derhjemme mindst en gang imellem, behovet for at købe en separat oplader for at få mest muligt ud af en 18W opladning hastighed kan være lidt af en besværet.


Også den midterste ramme er blevet erstattet med anodiseret aluminiumoxid, et materiale, der, som enhver bekendt med materialet vil vide, er tilbøjelige til at bære og bære over en lang periode med brug, hvilket er et stort problem.


Desuden opgraderingen vifte af foto tager kapacitet er ikke særlig stor, er det stadig et dobbelt foto, hvilket er et stort hul i forhold til Pro-versionen, så prisen begyndte at løsne.

På nuværende tidspunkt er i mange distributører blevet justeret til lavere end den officielle pris, men prisen er ikke officiel, så vi bare se på det, vil vi ikke give dig en anbefaling valg.


Men fra den nuværende pris, iPhone12 i prisaspektet denne gang ikke "klemme tandpasta", men er meget generøs til at reducere prisen løs.


Således kan det ses, at den nuværende iPhone pres ikke er lille, eller det ville ikke være så hurtigt at reducere prisen løs, i det mindste i varmen i det virkelige tryk.Faktisk, for dette års iPhone12, er det en smule drastisk. På den ene side er der overordnede ændringer, såsom ingen oplader, kroppen bliver et firkantet design, og der er ændringer i kroppen materiale, såsom kroppen ramme og skærm materiale.

På den anden side er prisen, satsen for prisnedsættelse er lidt synlig for det blotte øje, plus mobiltelefonmarkedet i det offentlige rose lidt generelt, så den samlede er ganske stærk.

Selvfølgelig er valget helt op til brugeren, men lad os bare tale om dagens prisændringer.


Så spørgsmålet er, som iPhone12 foretrukne bruger, fortryder du at se prisnedsættelsen?Velkommen til at svare og diskutere.


Iphone 12 anbefaler oplader:

20W USB PD Fast Phone Charger Private USB C Travel Wall Charger For Iphone 1