Hjem > Nyheder > Indhold

Højfrekvente Transformer modstand stiger

Oct 27, 2017

Højfrekvente Transformer modstand stiger

Højfrekvente transformer produktionskvalitet problemer er også lavet når højfrekvente transformer er let at lave fejl, transformeren er udveksling af AC spænding, strøm og impedans på enheden, når primære spole med AC nuværende, core ( eller core) generere AC flux, således at den sekundære spole induceret spænding (eller strøm). Højfrekvente transformer produktionsprocessen er normalt inddelt i: winding, lodde, forsamling, imprægnering, test flere dele til at fuldføre. Der er flere typer af fejl, der er fælles.

1. metaltråd med den forkerte bly til at øge modstanden i transformer og varme

Højfrekvente transformer vigtigste wire for polyester emaljeret metaltråd og tre isoleret ledning, hvis det krævende (f.eks power switch transformer), brug af tre isoleret ledning, hvis det er påkrævet i almindelighed, så de polyurethan produkter er ikke noget problem! Nogle specifikationer næsten samme diameter, det blotte øje kan ikke blive identificeret, skal bruge caliper og andre måleinstrumenter. Hår er meget let at lave fejl tråddiameter, wire diameter vil føre til øget modstand til at øge varmen i transformeren, diameter vil gøre viklingen-forholdet er for stor til at gøre hele pakken større, fordi vinduet kerne er begrænset og føre til core forsamling vanskeligt.

2. lodde forårsaget af en kortslutning

Tin ovn temperatur er for lav produkter let at lodde, PIN-koden er ikke lyse, høj temperatur til at kontrollere lodninger tid, ikke for dybt lodde fænomen, på grund af høj temperatur, for dybt lodde kan smelte isoleringstape, resulterer i korte kredsløb. Hjælp svejsning agent kan være et godt stykke arbejde at gøre mere med mindre.

3. montering af kernen forårsaget af winding på kernen, afskærmning opdeling

Forsamling transformer skal ombrydes omkring spolen med en magnetisk eller core på det. Tilsyneladende simple, det er ikke sandt, Kernepakken er fuld, når kernen er den nemmeste at bryde gennem outsourcing af tape førte til emaljeret metaltråd udsat eller hit kernen, transformeren ramte den spænding, der er forårsaget af winding på core, skjold opdeling.

4. imprægnering påvirker ikke isolering styrke, fast

Almindelige imprægnering på grund af utilstrækkelig penetration, vil påvirke den højfrekvente transformer isolering styrke, fast, transformeren vises støj og magnetiske kerne løs fænomen, alvorligt påvirker kvaliteten af højfrekvens transformers . Vakuumimprægnering kan effektivt forbedre permeabilitet af isolerende maling, øge påfyldning sats, dermed forbedre den samlede mekaniske styrke af spolen, isolering styrke og fugt, mug og andre egenskaber. 5. de forkerte betingelser og afprøve de ugyldig resultater

Højfrekvens transformers kræver som regel teststoffer med viser forholdet, induktans, spænding, lækage induktans og så videre. Testen er at tage initiativ til at behandle og forebygge, for ikke for at sende det færdige produkt til klient når der er stadig dårlig produkter vises. Test er også nøglen til at sikre kvaliteten af højfrekvens transformers, så operatører kræver omhyggelig og fortrolig med test udstyr debugging.