Hjem > Nyheder > Indhold

Højfrekvente Transformer produktionsprocessen

Jul 01, 2017

Højfrekvente Transformer produktionsprocessen

Højfrekvente transformer produktion procestrin

Højfrekvente transformer er en vigtig del af elektriske og elektroniske produkter, snoede proces komplekse, produktion af arbejdstagerne skal have en omfattende forståelse af højfrekvens transformers, og derefter arbejdsdeling, den gennemførelsen af deres opgaver, for at sikre kvaliteten af højfrekvente transformer produkter. Her for alle kort introducere højfrekvente transformer snoede proces.

En vikling

1. materielle bekræftelse

1.1 bekræftelse af SPOLEN specifikationer.

1.2 behøver ikke at blive afskåret PIN, bør ikke skæres før først cut off til forhindre cut off linje og derefter skåret af WIREN eller skær den forkerte fod, og kan undgå likvidation når de forkerte fødder.

1.3 bekræfte SPOLEN integritet: ingen skader og revner.

1.4 SPOLEN korrekt indsat i armaturet, den generelle særlige markere for 1 foden (facet af PIN 1), hvis overfladen ikke er markeret, derefter en fod mod maskinen.

1.5 skal være belagt med eddikesyre klud efter tegningerne skal ombrydes tæt på begge sider af SPOLEN, og derefter i de udpegede PIN på først linje (eller den første krog linje) efter starten winding, i princippet bør være inden for det angivne område o f snoede snoede

2. winding metode

Af forskellige kravene i transformeren, snoede kan groft opdeles i følgende flere

2.1 lag af tæt: ledninger kun et lag, tæt linje og linje mellem hullet. Pæn winding.

2.2 lige snoede: snoede med lige store mellemrum i snoede rækkevidde; Interval fejl inden for 20%

2.3 multi-lag tæt: i en snoede lag kan ikke være rundt, skal være omkring anden eller mere end to

A. vilkårlig: til en vis grad, pænt arrangeret at nå toppen, ledningsnettet er blevet rodet, var ujævn situation, som er den mest rå snoede snoede metode.

B. hele kolonnen er tæt: næsten alle ledninger er pænt arrangeret, men der er en række af ledninger rodet (ca. 30% af det samlede beløb, antallet omgange mindre ca 5% REF). C. helt lukket hele: øverst er ikke rodet, snoede er meget pænt arrangeret, dette er den vanskeligste snoede snoede.

2.4 positionering winding: ledninger i en fast position

2,5 og omkring: to eller flere WIRE parallelt med den samme linje på samme tid, hver parallelt med runden ikke cross.

3. Bemærk:

3.1 når START og slut (FINISH) adgang linjer er på samme side af SPOLEN, slutningen af linjen ende bør anbringes med en krydsende bånd (CROSSOVER TAPE) til isolation.

3.2 ind- og udrejse linje i brugen af SPOLEN groove outlet, i princippet, en linje i en rille ud af måde, hvis den samme gruppe af flere grupper kan bruge den samme rille eller tilstødende groove outlet, kun i lodde og casing tage sig for at undgå kortslutninger.

3.3 snoede for at være ensartet og pæn omkring SPOLEN snoede område af princippet, ud over engineering overfladen med særlige bestemmelser i loven, skal så billedet sejre.

3.4 transformer med Teflon ærme og en turnback linje, ind- og udrejse linjen med Teflon ærme være flush med UNDERTRÅD groove (eller mindst 2/3 høje), og fra SPOLEN groove outlet at forhindre kabinettet er for lang til at forårsage spændinger til at bryde tråden. Men hvis L PIN ombrydes vandret, ærmet bør være flugter med UNDERTRÅD kant (eller mindst 2/3 lange).

3,5 transformer skal bruges som en mur af plast tape, fil wall båndet skal være tæt på begge sider af modellen. For at undgå linjen er pack og virkningen af lækage for høj, det kræver mere end 2TS acetat klud overlapning ikke kan overstige 5 mm cirkel af acetat klud kun nødt til at pakke 0.9T, forlader kløften for at lette den gode vand ind i bunden af wate r. acetat klud bredde udvalg og transformer sikkerhedskrav, VED omkring ACT bredde 3,2 mm pakke på begge sider og lægges rør. : PIN 6mm/4,8 mm/4,4 mm / 4mm; TOP 3mm/2,4 mm/2,2 mm / 2mm behøver ikke rør. Ledninger når wiren ikke kan være på væggen, hvis kabinettet, kabinettet skal nå fil Wall 3mm ovenfor.

4. bly metode:

4.1 flyve ledning bly

4.1.1 bly længde, længde længde af kravene i programmet til at styre, strandede som, længde bør reserveres til 10%.

4.1.2 casing at være dybere end væggen 3mm.