Hjem > Nyheder > Indhold

Højfrekvente Transformer bærbar udvikling

Sep 15, 2017

Højfrekvente Transformer bærbar udvikling

Transformers i den indenlandske nye fremskridt

I de seneste år strømforsyning i elektronisk transformer bruges i kernemateriale og ledende materiale priserne fortsætter med at stige, de opstrøms råvarer til at danne sælgers marked. Som en downstream power transformer til elektroniske transformere, kan brugerne vælge og købe på globalt plan til at danne købers marked. I midten af elektronisk transformer branchen, kun tage vej af teknologisk innovation for at slippe af med denne to stormfulde dilemma. Men i den modne elektroniske transformer industri, teknologisk innovation er vanskeligere. Men hver lille del af forbedringen, du kan bringe nye idéer og nye produkter.

Tage vej af teknologisk innovation, vi skal altid huske at opnå formålet. Den elektronisk transformer i strømforsyning, som alle produkter som et produkt af enhver teknisk innovation, skal være i de særlige betingelser for brug til at fuldføre de specifikke funktioner, udøvelse af de bedste omkostninger ydeevne. Nu magt produkter, generelt i den "lette, tynde, korte, lille" som karakteristika for miniaturisering og bærbar udvikling. Elektronisk transformer skal tilpasses brugerens strømforsyning for kravene til volumen og vægt. På samme tid, elektroniske transformere råvarer (kerne materialer og ledende materialer) priser. Derfor, hvordan man kan reducere størrelse og vægt, hvordan man kan reducere omkostningerne, bliver den vigtigste retning af udviklingen af elektroniske transformatorer i de seneste år.

Silicium stål er en storstilet anvendelse af elektronisk transformer i power hyppigheden af kernemateriale. For at reducere mængden af jern i den elektroniske transformer, er det nødvendigt at forbedre den arbejdende magnetisk fluxtæthed (arbejder magnetiske tæthed) af silicium stål. Magnetisk flux af silicium stål bestemmes af både mætning magnetisk fluxtæthed og tab. Fordi effektiviteten er en vigtige resultatindikatorer for elektroniske transformatorer, og nu, for at spare energi, mange magt produkter er foreslåede standby tab krav. Kernetab af elektronisk transformer er den vigtigste komponent i standby tab, så alle elektronisk transformer effektivitet eller tab af en klar og strenge krav.

I de seneste år, orientering og ikke-orienterede koldtvalsede silicium stål priser, snoede ring kerne, i forhold til R-type, CD-type og EI-type core, på grund af mindre forbrug af materialer, kan spare mere end 20% af de materielle omkostninger, core, brug af transformer. Snoede ring kerne kan give fuld spille til udførelsen af orienteret koldtvalsede silicium stål, sammenlignet med ikke-orienterede koldvalset stål, arbejder magnetiske tæthed er meget højere. På samme tid, i modsætning til R-type, CD-type og EI-type kerne, du kan gøre fuld brug af silicium stål materialer, der bliver ingen hjørner af affald, materiel udnyttelse kan nå mere end 98%.

Som en lang række elektroniske transformere frekvens transformer, anvendelse af høje magnetiske kernehusmateriale, du kan ikke reducere core tværsnit og volumen, men at reducere antallet af sving, reducere mængden af kobber. For kobber priser er nu meget højere end core materiale i sagen, kan være et bedre program til forbedring af design.