Hjem > Nyheder > Indhold

Højfrekvente Transformer udgangsstrøm er store

Aug 25, 2017

Højfrekvente Transformer udgangsstrøm er store

Højfrekvente transformer er driftsfrekvens på mere end hvis (10kHz) power transformer, hovedsagelig anvendes til højfrekvente omskiftet strømforsyning til højfrekvens switching power levering transformere, men også for høj-frekvensomformer og høj-frekvensomformer svejsemaskine til højfrekvens reverse variabel effekt transformer. Hvorfor højfrekvente transformers føre ud med bly?

Med deres egne pin kraftværk plug-in vil være praktisk, men det dårlige sted har følgende tre: først, udgangsstrøm er store, sekundære diameter ru, hvis fælde med deres egen nemme at vride, lodde kortslutning, lodde efter den let højere end den skelet omdrejningspunkt; For det andet vil bestyrelsen øge vanskeligheder; For det tredje, sekundært og krybeafstande afstanden mellem kernen er ikke nok, nødt til at tilføje ekstra isolering foranstaltninger;

Føre kundeemner er generelt sekundære, for at øge sikkerhedsafstand mellem primære, hvis direkte foden, den første gang er vanskeligt at opfylde kravet om højtryk!

Fra den operation synspunkt, så let at gøre nogle af fluelinen!

I udviklingen af produkter, for at opnå den ringe størrelse eller lav, for at spare plads, transformeren kan ikke bruge en større volumen eller skelettet til at opfylde kravene i sikkerhedsprodukter, på grund af plads og skelet af deres egne begrænsninger, fluelinen forlænge afstand til at opfylde afstand sikkerhedskrav. Elektronisk transformer Funktionsprincip / højfrekvente transformer arbejde princip

Højfrekvens transformers, høj frekvens transformer fabrik, høj frekvens Transformerproducenterne

Elektronisk transformer med lysnettet i skiftende spænding ind i DC og derefter gennem semiconductor skifte enheder og elektroniske komponenter og højfrekvente transformer snoede for at danne et højfrekvent AC spænding output af elektronisk udstyr, men også i de elektroniske teorien om en krydset ortogonale inverter kredsløb. Kort sagt, det er hovedsageligt sammensat af højfrekvente transformer kerne (kerne) og to eller flere spoler, de ikke ændrer placeringen, fra en eller flere af de elektriske kredsløb, gennem udveksling af elektricitet af elektricitet magnetisk induktion, til AC spænding og nuværende. Og i produktionen af højfrekvente transformer, for en eller flere af elektricitets kredsløb, levering af forskellige spændingsniveauer af højfrekvent AC eller DC.