Hjem > Nyheder > Indhold

Højfrekvente Transformer hovedsageligt bruges til spænding konvertering

Jul 27, 2017

Højfrekvente Transformer hovedsagelig anvendes til spænding konvertering

Er der nogen forskelle mellem høj frekvens transformers og spoler?

Det samme punkt: er omviklet med emaljeret metaltråd pakke, den indre kerne eller kerne.

Forskelle: Transformers er hovedsageligt bruges til konvertering, spænding, der er baseret på loven om elektromagnetisk induktion. Induktive bredbånd er generelt bruges i elektroniske kredsløb, Lenzs retspraksis. Førstnævnte har generelt to eller tre viklinger, der er primære viklinger og sekundære viklinger, for den step-up transformer, de primære snoede sving mindre grove diameter, antallet af sekundære snoede sving og fine linje, step-down transformer med det på Tværtimod, primære viser multi-line fine, sekundære sving mindre diameter ru, udbredt i en række forskellige elektriske apparater som en magt anvendelse. Induktive spoler bruges i elektroniske kredsløb til to formål:

1 og kapacitans modstand med waveform generator kredsløb eller hyppighed udvalg kredsløb,

2, i nuværende er relativt stor og pulserende relativt store lejligheder i kredsløb som en udjævning enhed. Der er mange andre lejligheder, såsom lampe i ballast, vigtigste er baseret på spole coil aktuelle kan ikke være muteret når den nuværende sats på Skift er for hurtigt til at producere en meget høj omvendt elektromotoriske kraft af princippet.

Med udvikling af power elektronik teknologi, og yderligere øge efterspørgslen efter multi-funktionelle og high-density elektronisk udstyr, som en uundværlig omskiftet strømforsyning af elektronisk udstyr, det presserende behov at opnå små og letvægts. For at gøre switching power supply miniaturisering, de første krav af switching power supply transformer miniaturisering. Højere opererer frekvenser, PC44 og PC50 er magt ferrite materialer og kerner udviklet for at imødekomme dette behov.

Udførelsen af ferrit bestemmes ikke udelukkende af dets kemiske sammensætning og krystalstruktur, men også tætheden og kornstørrelse, porøsitet og deres fordeling mellem korn og korn. Forberedelse af højtydende magt ferrite materiale, formlen er derfor foundation, sintring er nøglen. Formulering og tæthed bestemme mætning magnetisk fluxtæthed materielle Bs (magt ferrite core normalt opererer i en DC bias felt hvor høj Bs er forpligtet til at sikre, at kernen har høj DC superposition karakteristika) og Curie temperatur (Fc) og indarbejdelse af effektiv tilsætningsstoffer og med passende sintringen modsvarer udøvelsen af ferrit har en afgørende effekt, der påvirker graden af faste fase reaktion og slutfasen sammensætning, tæthed og korn størrelse, således at mikrostruktur af blød ferrit at være mere effektiv kontrol, for at sikre, at de vigtigste parametre for de væsentlige parametre til at opnå en harmonisk enhed.

1 største præstationer udvalg af højtydende magt ferrite

For at forbedre konversionseffektiviteten magt og undgå mætning, magt ferrite materiale kræves for brug i høj frekvens Skift transformere har høj Bs, høj permeabilitet (μi) og høj amplitude permeabilitet (μa), og for at undgå Transformer i den høje frekvens af varme fordeling, de materielle tab (Rc) bør være så lille som muligt, vil en negativ temperatur koefficient. Det kan siges, at de tre vigtige magnetiske egenskaber ved magt ferrite materiale er μi, Bs og Rc og frekvens, temperatur og tid stabilitet af disse parametre, som er en selvmodsigende enhed, nogle parametre og selv alvorlig modstand, den økologiske tanken om deres økologiske enhed er at kontrollere konstanten magnetocrystalline anisotropy K1 ~ t kurve og ferrit mikrostrukturen i formlen, tilsætningsstoffer og sintringen K1 har en god temperatur egenskaber, den mindste værdi af K1 er justeret til den passende holdning og en tendens til nul.