Hjem > Nyheder > Indhold

High Frequency Transformer High Operating Frequency

Jun 21, 2017

High Frequency Transformer Høj driftsfrekvens

Nøjagtig definition er den høje frekvens af elektroniske transformatorer, den generelle driftsfrekvens er højere end 20kHz, er højfrekvensen.

Definitionen af ​​højfrekvente elektroniske transformatorer er meget klar, men nogle af de eksperter, der udgives af nogle af synspunkterne om vildledende. Følgende med henblik på at også de originale højfrekvente elektroniske transformatorer er det nødvendigt at forstå transformatoren, elektroniske transformatorer, højfrekvente elektroniske transformerkoncept for at fjerne disse misforståelser?

Først hvad er transformeren? Elektromagnetisk induktionsprincip for transformatorens arbejde refererer til viklingsviklingen i spolen plus vekslende spænding, hvilket resulterer i vekslende magnetisk flux i den sekundære viklings inducerede udgangsspænding, som afspiller transmissionsenergien, konverteringsspænding (eller signal), elektrisk isolering Isolationens rolle.

For at producere elektromagnetisk induktion, skal primærviklingen tilføjes til vekslingsspændingen, der kan ikke være nogen jævnspænding for kraft transformatorens arbejde. Den type DC-spænding for kraftværket at sige er DC-vekselstrømsomformeren eller variabel frekvens strømforsyning inkluderet i transformeren inden for en række misforståelser.

Så længe der er elektromagnetisk induktion, kan transformatoren fungere, ikke nødvendigvis have en kerne, for eksempel arbejdsfrekvensen af ​​MHz-niveauet for elektroniske transformatorer, er lavet af trykt kredsløbs hule transformer. Den slags højfrekvente elektroniske transformer siges at være "anvendt i et frekvensomdannelseskredsløb i magnetisk transformatoranordning" -argument, der tilhører både frekvensomformerkredsløbet, der indgår i transformatorområdet, og at transformatoren skal have en dobbelt misforståelse af kernen.

Transformere uanset driftsfrekvensniveauet er gennem den elektromagnetiske induktion til at transmittere energi. Transmissionsenergiens størrelse og transformatoren, der anvendes af materialet, struktur, størrelse og driftsfrekvens. Hvis den overførte energi er konstant, er driftsfrekvensen høj, antallet af gange energi overføres i en bestemt periode, kan energien i hver transmission være mindre, transformeren med mindre materiale, strukturstørrelsen er lille. At transformatoroverførselsenergien er begrænset, at bruge høj frekvens til at øge overførslen af ​​energi, er en misforståelse af vognen før hesten. Pulsen bredde modulering (PWM) måde at ændre transformator transmission energi og spænding størrelse, men en ekstern kontrol metode, ikke kun højfrekvente transformatorer kan bruges, lavfrekvente transformatorer kan også bruges. Den slags der er PWM-kontrol, højfrekvente transformatorer og lavfrekvent transformator-transmissionsenergi er forskellig, højfrekvente transformatorer og lavfrekvente transformere for at ændre måden spændingsforskellen også er en misforståelse på.

For det andet, hvad er den elektroniske transformer? Elektroniske transformere er transformatorer, der anvendes i elektroniske kredsløb og elektronisk udstyr. Om omfanget af udvidelsen af ​​nogle, herunder alle elektroniske kredsløb og elektronisk udstyr, der anvendes i transformatorer, induktorer, transformatorer og andre elektromagnetiske komponenter. Elektronik er ikke begrænset til strømelektronik (den mere generelle term er strømelektronik), men omfatter også industriel elektronik, informationselektronik, trådløs elektronik og mikroelektronik, selv om den elektroniske transformer er forskellig fra strømtransformatoren, men ikke forskellig fra RF-signaltransformeren , ikke kun Begrænset til "power transformers in switching power converter circuits". Strømtransformatorer er kun en af ​​de elektroniske transformatorer. Hvis den elektroniske transformer kun for at se transformatorens succesrate, vil uundgåeligt blive malet for fængslet. Derfor er den elektroniske begrænset til strømelektronik, den elektroniske transformer er begrænset til, at transformatoren er en misforståelse.