Hjem > Nyheder > Indhold

Højfrekvente Transformer kobber tab af spolen

Jul 13, 2017

Højfrekvente Transformer kobber tab af spolen

DC tab af højfrekvens transformer er forårsaget af kobber tabet af spolen. At forbedre energieffektivitet, bør forsøge at vælge den tykkere wire, og tage strømtæthed J = 4 ~ 10A / mm2.

AC tab af højfrekvens transformer er forårsaget af huden virkning af den nuværende højfrekvente og tabet af kernen. Højfrekvent strøm gennem kablet har tendens til altid at flyde fra overfladen, hvilket vil reducere den effektive strøm af wire-området, og den tilsvarende impedans af wiren er meget højere end den kobber modstand. Højfrekvent strøm på penetration af dirigenten og skifte hyppigheden af kvadratroden er omvendt proportional med reducere AC kobber impedans, wire radius må ikke overstige de nuværende op til 2 gange dybden hyppighed. Tilgængelige wire diameter og skifte frekvens af kurven. For eksempel, når f = 100kHz, wire diameter er teoretisk ønskeligt φ0.4mm. Men for at reducere huden virkning, flere fine tråd og mere end omkring, snarere end en tyk tråd omkring systemet. I design af højfrekvente transformer til at minimere udsivning induktans. Jo større lækage induktans, jo højere peak spænding amplitude, jo større tab af afløb klemme kredsløb, som er nødvendigvis nedsat kraft nyttevirkning. En højfrekvent transformer, der er i overensstemmelse med isolering og sikkerhedsstandarder, lækage induktans bør være 1-3% af den primære induktans af den sekundære åbent kredsløb. Tre-core høj spænding transformer er almindeligt anvendt i elektroniske produkter, elektronisk udstyr, der bruges til at lavfrekvent lav spænding lavfrekvente højspændings elektromagnetisk induktion udstyr. Når den primære vikling gennem vekselstrømmen, transformeren producerer skiftende magnetiske felt, gennem det vekslende magnetfelt induktion, producerer den sekundære vikling også skiftende magnetiske felt og producere skiftevis elektromotoriske kraft, sekundære snoede spænding og sekundære snoede sving forholdet mellem spænding og antallet af vindinger er proportional med højtryk vigtigste rolle er at konvertere lav spænding i den krævede højspænding isolering i produktionsprocessen er særlig vigtigt, mange producenter af produktets kvalitet ikke afspejles i isoleringen forarbejdning, god isolering er den vigtigste høj spænding transformer produktion. Transformator spænding regulator system med-load spænding og ikke indlæse regulator to. På belastning spændingsregulator er: transformeren kan justeres i driften af transformer tap position, således at ændre forholdet mellem transformer for at opnå formålet med forordning. Der er to måder at justere spændingsregulator og det neutrale punkt i på belastning tap-changer, det vil sige forskellen mellem transformer tap slutningen på den snoede high-end eller den neutrale side af højspænding winding. Vandhanen kan reducere niveauet isolering af transformer tap på det neutrale punkt, med betydelig overlegenhed, men kræver, at det neutrale punkt af transformatoren skal være direkte jordet under drift.

På belastning spændingsregulator og ingen belastning forordning, på belastning tap-changer er for belastning, omdanne transformer tryk, for at opnå formålet med regulering af spændingen. Ingen excitation spændingsregulator, ikke transformer uden den anden belastning, men transformer side er med elnettet i transformer uden excitation under de givne omstændigheder af snoede transformer hanen. På belastning spændingsregulator og ubelastet regulator, på belastning regulator er generelt 19 filer, hver fil 1,25%, ingen belastning regulator hver fil er generelt 1,5 eller 2,5%. Ingen belastning regulator til at stoppe transformer, ingen belastning.

Transformer ikke-excitation tap-changer nominel spænding vifte er smal, mindre justering niveau. Nominel spænding rækkevidden er udtrykt som ± 5% eller ± 2 × 2,5% af nominel spænding af transformer.

Almen store transformatorer er brugt på belastning tap-changer, små distribution transformers er generelt ikke belastning.