Hjem > Nyheder > Indhold

High Frequency Transformer By Frequency Range

Aug 10, 2017

High Frequency Transformer Efter frekvensområde

Højfrekvente transformatorer, højfrekvente transformer fabrik, højfrekvente transformer fabrikanter

Højfrekvente transformer er den vigtigste komponent i vekselstrømforsyningen, omskiftning af strømforsyningen er normalt valgt halvbro-effektomformerkredsløb, driften af ​​de to koblingstransistorer vender til 100 kHz højfrekvent pulsbølge og derefter gennem højfrekvensen transformer til buck, udgang lavspænding vekselstrøm, højfrekvent transformator vikling spole drejer antallet af drejninger er antallet af udgangsspænding.

Tre typiske højfrekvente transformatorer i den typiske halvbrostransformator kredsløb: hovedtransformatorer, drivtransformatorer og hjælpestransformere (standbytransformatorer). Hver transformator har sin egen specifikation i de nationale reguleringer, såsom hovedtransformatoren Strøm i 200W eller mere strøm, kerne diameter (højde) minimum 35mm og hjælpe transformer, strømforsyningen overstiger ikke 300W, når kerne diameteren til 16mm på den.

Højfrekvente transformatorer, Zhongshan højfrekvente transformatorer, transformere

Højfrekvent transformer er driftsfrekvensen på mere end IF (10kHz) strømtransformator, der hovedsagelig anvendes til højfrekvent vekselstrømforsyning til højfrekvente vekselstrømstransformatorer, men også til højfrekvente omformer og højfrekvente inverter-svejsemaskine til højfrekvent omvendt variabel effekt transformer. Ifølge sin driftsfrekvens vil vi blive opdelt i følgende højfrekvente transformere:

En, divideret med frekvensområde

1. kHz højfrekvente transformer, det refererer til driftsfrekvensen på 20kHz til flere hundrede kHz højfrekvente transformer;

2. MHz højfrekvente transformer, det refererer til driftsfrekvensen på 1MHz over højfrekvenskransformatoren.

For det andet, ifølge arbejdsbandet er opdelt i

1. Enfrekvens eller smal frekvens højfrekvenskransformator, den refererer til driftsfrekvensen for en enkelt frekvens eller et meget smalt frekvensbånd, såsom konvertertransformatorer, oscillatortransformere;

2. Bredbåndstransformator, det refererer til arbejde i et bredt frekvensområde af transformatorer, såsom impedansomformere transformatorer, kommunikationstransformere, bredbåndsforstærker transformatorer og så videre.

Højfrekvent transformator transmissionseffekt er forholdsvis stor, kraftenhederne bruger generelt IGBT, IGBT på grund af eksistensen af ​​off-current fænomen, så driftsfrekvensen er relativt lav; transmissionseffekt er forholdsvis lille a, du kan bruge MOSFET, driftsfrekvensen er relativt høj.