Hjem > Nyheder > Indhold

Højfrekvente Transformer luft ionisering

Oct 10, 2017

Højfrekvente Transformer luft ionisering

Højfrekvente transformer arc er spændingen, der overstiger luftmodstanden luft ionisering i en dirigent, der er genereret bue bue vil generelt bypass isolator langs overfladen af isolatoren vil forårsage skade på isolatoren, såsom høje temperatur af buen vil smelte isolatoren eller brudt. Leveres på switchen, den nominelle kortslutte bryde nuværende 20KA, sagde 20KA inden for kortslutning Tur kontakt slukning varme element handling og andre effektiv, mere end denne grænse tur stik arc drev komponenter ikke garanterer, vil producere bue.

Men hvis du ikke kan arbejde ordentligt, det gerne vil teste HI-POT (kan være spolen på spolen kortslutning, eller spole til kernen i kernen), men også til at teste ARCING. Korte kredsløb.) Under normale omstændigheder i produktionsprocessen af højfrekvens transformers er HI-PULJEN og ARCING forpligtet til at blive testet.

HI-POT test er at teste om transformatoren beskadiges, og om transformer møder den nominelle modstå spænding krav, mens ARCING test er udviklet specielt til arc decharge til påvisning af tilstedeværelse af en bue decharge til enhver placering i transformeren. Transformer levetid forkortes. Generelle højfrekvente transformer ARCING test niveau er sat til 6, der er 5.5mA. Højfrekvente transformer er hyppigheden af mere end hvis (10kHz) power transformer, hovedsagelig anvendes til højfrekvente omskiftet strømforsyning til højfrekvens Switching power supply transformers, men også for høj-frekvensomformer power supply og høj-frekvensomformer svejsemaskine til høj-frekvensomformer power transformer. Hvorfor højfrekvente transformers føre ud med bly?

Med deres egne pin kraftværk plug-in vil være praktisk, men det dårlige sted har følgende tre: først, udgangsstrøm er store, sekundære diameter ru, hvis fælde med deres egen nemme at vride, lodde kortslutning, lodde efter den let højere end den skelet omdrejningspunkt; For det andet vanskelighederne med kolonnen vil stige; For det tredje, sekundært og krybeafstande afstanden mellem kernen er ikke nok, nødt til at tilføje ekstra isolering foranstaltninger;

Føre kundeemner er generelt sekundære, for at øge sikkerhedsafstand mellem primære, hvis direkte foden, den første gang er vanskeligt at opfylde kravet om højtryk!

Fra den operation synspunkt, så let at gøre nogle af fluelinen!

I udviklingen af produkter, for at opnå den ringe størrelse eller lav, for at spare plads, transformeren kan ikke bruge en større volumen eller skelettet til at opfylde kravene i sikkerhedsprodukter, på grund af plads og skelet af deres egne begrænsninger, sikkerhed er tilladt Flyver linje forlænge afstand for at opfylde sikkerhedskravene afstand.