Hjem > Nyheder > Indhold

Højfrekvente Transformer ifølge elektromagnetisk induktion

Sep 26, 2017

Højfrekvente Transformer ifølge elektromagnetisk induktion

Transformers er lavet efter elektromagnetisk induktion.

Det består af en silicium stål (eller silicium stål), stablet på kernen og omkring jern på de to grupper af bredbånd, kernen og spole mellem hinanden isolering, uden nogen elektrisk forbindelse, vi vil transformer og power supply Side af spolen kaldes den primær spole (eller hedder den oprindelige side), omformere og elektriske udstyr tilsluttet spolen kaldes sekundær (eller sekundære). Når transformer primær spole tilsluttet AC strømforsyning, vil kernen producere ændringer i de magnetiske feltlinier.

Som den sekundære spole omkring den samme kerne, det magnetiske felt skære sekundære spole, sekundære spole vil uundgåeligt producere inducerede elektromotoriske kraft, således at begge ender af coil spænding. Fordi de magnetiske feltlinier vekslende, skiftevis spænding af den sekundære spole også. Og hyppigheden er nøjagtig den samme som power supply frekvens.

Teorien om transformer primære og sekundære spole spænding ratio og primær spole og sekundære spole vender forholdet, kan udtrykkes som følger: primær spole spænding / sekundær tændspole spænding = primær spole vender / sekundær tændspole vender Bemærk at jo mere den antallet af ture, jo højere spænding.

Det kan blive set, den sekundære spole er mindre end primær spolen, er den step-down transformer. Tværtimod er en step-up transformer.

Højfrekvens transformers, høj frekvens transformer fabrik, høj frekvens Transformerproducenterne

Højfrekvente transformer er driftsfrekvens på mere end hvis (10kHz) power transformer, hovedsagelig anvendes til højfrekvente omskiftet strømforsyning til højfrekvens switching power levering transformere, men også for høj-frekvensomformer og høj-frekvensomformer svejsemaskine til højfrekvens reverse variabel effekt transformer. Ifølge arbejder frekvens niveau, kan opdeles i flere kvaliteter: 10 kHz ~ 50 kHz, 50 kHz ~ 100 kHz, 100 kHz ~ 500 kHz, 500 kHz ~ 1 MHz, 1 MHz eller mere. Transmissionseffekt er relativt store, de operationelle frekvens er relativt lavt; transmissionseffekt er relativt små, de operationelle frekvens er relativt høj. På denne måde, begge forskellen i drift frekvens, men også forskellen mellem transmissionseffekt, driftsfrekvens på forskellige kvaliteter af power transformer design metode er ikke det samme, det bør være en selvfølge.

Som nævnt ovenfor, forfatteren af højfrekvente transformer designprincipper, krav og procedurer findes ikke forkerte konceptet, men i begyndelsen af juli 2003 Læs "Power teknologi program" 2003 sjette udgave af særlige anbefalede to højfrekvente magnetiske komponenter efter artiklen, er i tvivl, føler nogle problemer værdig af yderligere diskussion, så kun skrive denne artikel. Som anført i "Power teknologi program" editor's budskab: "Specifikt analysere den konkrete situation", formålet med at skrive er at forsøge at gøre de mest vanskelige at uddybe og vælg en af de magnetiske komponenter af højfrekvente transformer designproblemer klart. Hvis der er noget galt, ret flere forfattere og fleste af læserne venligst.

Højfrekvente transformer til at udføre funktionen af tre: kraftoverføring, spænding konvertering og isolering isolering. Der er to måder at power transmission. Først er transmissionsform transformer strøm, spænding til den oprindelige winding, magnetisk flux i de magnetiske kerne ændringer, således at den sekundære vikling induceret spænding, så at den elektriske strøm fra den primære side til sekundært side. I power transmission proces, er magnetiske kerne opdelt i to ændringer i magnetisk flux og to retninger for at ændre de to driftsformer.