Hjem > Nyheder > Indhold

Filter spole induktans hindrer nuværende

Sep 26, 2017

Filter spole induktans hindrer nuværende

Filter spoler er nu udbredt i elektroniske produkter, filter spoler har en stor effekt på de elektroniske komponenter, så hvad er filter spole, og filtrere induktor hvilken rolle? Elektroniske komponenter i en af de vigtigste komponenter, filter spoler, vi ser på de følgende lille serie for alle at indføre. Filter spole omdanner elektrisk energi til et magnetisk energi oplagring element. Sensoren er struktureret som en transformer, bortset fra at der er én vikling. Induktans af induktor hindrer den aktuelle ændring. Hvis ingen aktuelle strømme gennem filter spole, vil kredsløbet forsøge at blokere strømmen gennem det; filter spole vil forsøge at holde nuværende.

Filter spole

Filter spole struktur og egenskaber af filter spoler generelt af skelettet, snoede, afskærmning indhegninger, emballagematerialer, magnetiske induktans coil hjertet eller core og andre komponenter.

1 støtte skelet

Et skelet coil snoede beslag. Nogle af de større faste spoler og justerbar spoler (såsom oscillerende spoler, choker spoler, osv.), de fleste af emaljeret metaltråd (eller brug) skelettet og indre kerne eller kobber kerne, core, etc. som skelet til at forbedre dens induktans. Skelettet er normalt lavet af plastic, Bakelit, keramik, kan laves om til forskellige figurer ud faktiske behov.

2 viklinger bestående af bredbånd

En vikling er et sæt af spoler med en specifik funktion, som er det grundlæggende element i induktor. Viklinger er enkelt og Multi-lagdelt. Single-Layer snoede og snoede (omkring spolen) og spolen snoede mellem viklingen en vis afstand) to former; multi-lag snoede multi-lag flad, rod, honeycomb, snoede og så videre.

3 core og magnet

Magnetiske kerne og magnetiske bar generelt bruge nikkel-zink ferrit (NX serien) eller MnZn ferrit (MX-serien) og andre materialer, det er "arbejde" form, cylindrisk, hat form, "E" form, slags form. Kerne, core materialer er hovedsagelig silicium stål, permalloy, osv., sin form for det meste "E" type.

4 eksterne skærme

For at undgå det magnetiske felt genereret af det magnetiske felt, andre kredsløb og komponenter i arbejdet i den normale arbejde, er det at øge metalnet cover (for eksempel, halvleder radio svingning coil, osv.). Med induktans af skjoldet, spole tab vil øge, værdien falder.

5 pakke materiale

Nogle filtrere spoler (såsom farve kode filter spoler, farve ring filter spoler, osv.) omkring system, med emballage materielle spole og kerne, etc. lukket op. Emballage ved hjælp af plast eller epoxy harpiks.