Hjem > Nyheder > Indhold

Filter spole princippet om kredsløb handling

May 27, 2017

Filter spole almindeligt brugt filter kredsløb passive filter og aktivt filter to kategorier. De vigtigste former for passiv filtrering er kapacitive filtrering, induktive filtrering og kompleks filtrering (herunder inverterede L-type, LC filter, LCπ filter og RCπ filter, osv.). Den vigtigste form for aktiv filtrering er aktive RC filtrering, også kendt som elektronisk filter. Omfanget af den pulserende komponent i jævnstrøm er udtrykt ved ripple faktoren. Jo større værdien er, jo værre filtrering virkningen af filteret

1. modstand filter kredsløb:

Filter spole RC-π filter kredsløb, i det væsentlige er baseret på filteret kondensator plus en RC filter kredsløb. Figur 1 b RC filter kredsløb. Hvis S er spændingen på tværs af C1

Puls koefficient, udgangsspænding i begge ender af pulsering koefficient S = (1 / ωC2R) S. Fra analyse kan vi se, at rollen som modstand R er den resterende ripple spændingsfald i begge ender af modstanden, og endelig af C2 og derefter bypass off. I forbindelse med en bestemt værdi af ω, jo større Rasmussen, jo større C2, jo mindre pulsering faktor, der er, jo bedre filtrering virkning. Og R-værdien stiger, spændingsfald DC modstand vil stige, hvilket øger DC power supply interne tab; Hvis stigningen i C2 kapacitans, vil øge størrelsen og vægten af kondensatoren, virkelighed. Dette kredsløb bruges generelt, når den aktuelle belastning er forholdsvis lille.

2. induktive filter kredsløb:

Filter spole ifølge de reaktive komponenter af AC og DC impedans af de forskellige, kapacitans C og induktans L består af den grundlæggende form af filter kredsløbet vist i figur 1. Da kondensatoren C er åben for DC og har en lille AC impedans, er C forbundet parallelt på begge ender af belastningen. Spole L er lille til DC impedans, store for AC impedans, så L bør forbindes i serie med belastningen. Den parallelle kondensatoren C, når indgangsspændingen stiger, afgifter kondensator og gemmer en del af energien i kondensatoren. Og når indgangsspændingen falder, kondensator spændingen over den eksponentielle decharge, kan du sætte den oplagrede energi frigivet. Efter filter kredsløb til belastning decharge er belastning på udgangsspændingen relativt glat, spillede en jævn effekt. Hvis filteret spole bruges, når indgangsspændingen øger, strøm i induktor L forbundet i serie med belastningen øges, så induktans L vil gemme en del af energien, magnetisk felt, og når nuværende falder, energien, der er udgivet og den belastning aktuelle bliver glat. , Induktans Larsen har også en bølge effekt.

Filter spole brugen af energi opbevaring komponenter induktor L kan ikke ændre de nuværende Karakteristik af ensretter kredsløb belastning loop i serien med en spole, output strømbølgeform er mere glat. Fordi induktans af DC impedans er små, er impedans af exchange, så du kan få en bedre filtrering virkning og DC tab lille. Induktive filter er ulempen ved store størrelse, høje omkostninger. Broen ensretter induktans filter kredsløb vist i figur 2. Bølgeform af filteret spole er vist i Fig. Ifølge de særlige kendetegn ved induktor, når de aktuelle ændringer, output, L vil fremkalde en back EMF, således at ensretter ledende vinkel stiger, vil retning forhindre de aktuelle ændringer.