Hjem > Nyheder > Indhold

Filter Inductor Main Effect

Oct 10, 2017

Filter Inductor hovedvirkning

Filter inductor bruges til at give induktans induktans, med isolerede ledninger viklet rundt om de forskellige spoler kaldes induktans. Dens hovedrolle er at blokere strømmen gennem DC, blokere højfrekvente lavfrekvens, det vil sige højfrekvente signal gennem induktionsspolen vil støde på en masse modstand, det er vanskeligt at videregive og lavfrekvente signal gennem det når modstanden sammenlignes Lille, det vil sige lavfrekvente signal kan være lettere at passere gennem det. Dette gør filterinduktoren med filteregenskaber, induktansspolen på DC-modstanden er næsten nul, og vekselstrømmen har en stor modstand, det vil kun tillade DC gennem.

I strengt forstand forbruger filterinduktoren ikke strøm. Kapacitive reaktorer er energilagerkomponenter i AC-positivt twist-bølgekredsløb, halvdelen af ​​tiden i energilagringsprocessen, halvdelen af ​​tiden til at arbejde i frigivelsen af ​​energiprocessen, og dens egen forbruges ikke energi. Når induktoren er tilsluttet DC, oplades spolen og ladningen efter de to induktive ladninger forsvinner i teorien, medmindre du aflader. Når der er tilsluttet vekselstrømsadapteren, er induktansen for forskellige opladninger og udladninger ikke forbrug af strømnettet, men fordi induktoren i vekselstrømskredsen i non-stop-ladningen og udladningen teoretisk set er, at kraften til at gøre induktiv effekt, spole forbruger ubrugelige magt.

Induktans giver en følelse af modstand mod vekselstrømmen har en hindring, vil kun gøre det mindre, men ikke energi, specifikt: følelsen af ​​de nuværende ændringer i strømmen må ikke ændre strømmen, når strømmen stiger, når den nuværende stigning , når strømmen falder, når induktansen forhindrer den aktuelle reduktion. Induktans hindrer processen med aktuelle ændringer, forbruger ikke elektricitet, forhindrer de nuværende stigninger, når det bliver magnetfeltets energi i form af midlertidig opbevaring, indtil strømmen falder, når det frigiver magnetfeltets energi som en Resultatet er at forhindre de nuværende ændringer

Det grundlæggende formål med filterinduktorer:

1, filterindførers rolle er hovedsagelig gennem DC, blokering af udvekslingen, i kredsløbet spiller primært et filter, oscillation, forsinkelse, hak og så videre. Induktansspolen på vekselstrømmen har en hindring, størrelsen af ​​følelsens modstand mod XL, enheden er ohm. Dets forhold til induktansen L og vekselstrømfrekvensen f er XL = 2πfL, og filterinduktoren kan opdeles i højfrekvent blokeringsspole og lavfrekvent spolebatteri. Tuning og valg af frekvens: Induktorspole og kondensator parallelt kan bestå af LC tuning kredsløb. Det vil sige, at den naturlige oscillationsfrekvens f0 af kredsløbet er lig med frekvensen f af ikke-vekselstrømsignalet, og loopens induktans og kapacitive reaktans er ens, således at den elektromagnetiske energi oscillerer frem og tilbage i induktansen og kondensator. (F = "f0" AC signal), har LC resonanskredsløbet funktionen til at vælge frekvensen og kan bruges til at bestemme kredsløbets frekvens og kredsløbets modstand. En frekvens f af vekselstrømssignalet er valgt.

2, filterspoler også filter signal, filter støj, stabil strøm og undertrykke rollen som elektromagnetiske interferens. I elektronisk udstyr ser man ofte en magnetisk ring, magnetringen og forbindelseskablet for at danne en filterspole (kabel i den magnetiske cirkel rundt om induktionsspolen). Den bruges almindeligvis i elektroniske kredsløb. Anti-interferens Komponenter, højfrekvente Støj har en god afskærmningseffekt, den er kendt som absorptionen af ​​magnetisk ring, som normalt er lavet af ferritmateriale, også kendt som ferritmagnetisk ring (kaldet magnetisk ring). Magnetringen har en anden impedans ved forskellige frekvenser. Ved lave frekvenser er impedansen lille, og magnetiske ringets impedans stiger kraftigt, da signalfrekvensen stiger.