Hjem > Nyheder > Indhold

Filtrer induktor frekvens egenskaber

Sep 05, 2017

Filtrer induktor frekvens egenskaber

Filtrer induktor Designovervejelser

Frekvens Karakteristik af filter spole påvirkes hovedsageligt af tre faktorer

Et, at core materielle tab er det vigtigste, det fører til Q værdi fra maksimalt efter negativ hældning.

B, dielektrisk tab er også en faktor i virkningen, især i højfrekvent band er særlig tydelig.

C, den tredje påvirke faktor er self-resonant effekten af distribuerede kapacitans og induktans.

Self-resonant frekvens har en negativ indvirkning på udførelsen af filter spole. Self-resonant frekvens bestemmes af den distribuerede kapacitans og self-inductance, og den distribuerede kapacitans bestemmes af den snoede metode. Minimere den distribuerede kapacitans er en meget vigtig overvejelse i snoede design. Vikling af toroidal kernen er dens effektive kapacitans parallelt med spole, som er summen af kapacitans mellem linjen og linjen, mellem lag og lag og mellem snor sig selv og den magnetiske kerne.

God snoede design teknologi er at forsøge at reducere antallet af drejninger mellem spændingen, og bestræbe sig på at minimere fordelingen af kapacitans, såsom viklingen er opdelt i flere grupper, eller brug af snoede række kan være mere effektive kapacitans. I den snoede og interne segment forbindelsen teknologi, bør forsøge at undgå input og output ved siden af for tæt, fordi i de to dele med cirkel mellem den maksimale potentielle energi, og dermed fordelingen af den største effektive kapacitans. På samme tid, fugtighed index og pottemuld og emballeringsmaterialer, vil konstanten isolering øge distributionen af kapacitans.

Præcision snoede kerner, er det ønskeligt at have god tid stabilitet og god temperatur reproducerbarhed. Så i sin temperatur cyklus, de snoede stress skal frigives. I tilfælde hvor den magnetiske kerne er viklet omkring spolen, er det nødvendigt at gøre så meget som muligt fra salen til temperatur på 125 ° C. Denne temperatur cyklus er ikke kun til at frigive stress, men også at fjerne rollen af fugtighed, når afslutningen af temperaturen cyklus, den endelige justering af induktans af filter spole.

Efter snoede kernen skal holdes tørre, så snart som muligt gennemblødt, potteplanter eller forseglet op, bør være nøje udvalgte potning sammensatte materiale til at undgå nogle af materiale med tid og temperatur svind, og påvirker stabiliteten. Tilsætning af nogle polstring materiale til ydersiden af den snoede kerne kan forbedre denne effekt.

Udviklingsingeniør er det vigtigt at forstå de betingelser, hvorunder den termiske ældning forårsager kernetab at øge. Under høj frekvens, eddy aktuelle tab er det største tab, mens lav frekvens, magnetisk lækage tabet er det største tab. Og andelen af de forskellige tab former i den samlede tab vil også blive påvirket af den magnetiske fluxtæthed. Påvirket af høj temperatur termisk ældning er kernetab af eddy aktuelle del.

Brugen af en åben himmel hul i ferritkerne reducerer den effektive permeabilitet af kernen, hvorved arbejder magnetisk fluxtæthed, men denne luftmellemrummet kan forårsage svære lokaliserede air gap tab, over 100KHz, især betydeligt, i mange tilfælde, luften kløften tab vil overstige kernetab, fordi magnetiske kerne air gap er jævnt fordelt, så denne type af lokaliserede air gap tab ikke er dybest set eksisterer.