Hjem > Nyheder > Indhold

Filtrer induktor ferrit materiale

Jun 21, 2017

Filtrer induktor ferrit materiale

Filter spoler er generelt ferrit materialer, det kan let kombineres med hjertet gennem kondensatoren til at danne en komposit filter, i filteret højtydende, også bruger trådviklede spoler. Det skal bemærkes, at ferrit materiale i den høje nuværende vil forekomme under de magnetiske mætning, reducerer filter ydeevne.

Filter spole design editor

I fuld-broen inverter, output filter induktans er et nøgleelement, og netværkssystemet til output side af inverter til at opnå magt faktoren 1, bølgeform er sinusbølge, output aktuelle og netværk spænding den samme frekvens. Således, den passende udvalg af induktans værdi direkte påvirker udførelsen af kredsløbet. Udvælgelsen af værdien induktans kan betragtes fra følgende to aspekter:

Så vi kan få følgende formel:

I Resumé, filter induktans interval af værdier. I selve designprocessen, på grund af induktans af volumen, omkostninger og andre faktorer, normalt kun nødvendigt at overveje den nedre grænse for induktans, det er lidt større end næste kan være. Ud over behovet for at påpege, at er ovenstående beregning baseret på nominel udgangsspændingen, det vil sige, på grundlag af under hensyntagen til den faktiske situation i rækken udsving af netværk pres, i udformningen af den endelige induktans induktans , induktans rangerede aktuelle.

Som er den gennemsnitlige strøm sprøjtes ind i nettet, er den kantede frekvens, er tid.

Den mellemliggende DC side spænding har derfor en lille pulsering, mens udgangsstrøm af PV array af den førnævnte Boost er overlejret på en høj frekvens komponent over DC. Samtidige lynnedslag som pigge og nogle ekstra faktorer kan medføre udsving i frekvensomformeren. Det er nødvendigt at angive input kapacitans, så den distribuerer et low-pass filter med den distribuerede induktans på dirigent mellem PV array og inverteren så at indblanding genereret af hver del ikke påvirker den anden del så meget som muligt .

Fra værdien erfaringer tilgængelige: værdien af de input kondensator er generelt truffet.

Under hensyntagen til presset, vælger vi to elektrolytiske kondensatorer i serie. Som serier af kondensatorer involveret i udligning af problemet, måler brugen af parallelle pres modstand. Brug af hver parallelle kondensator parallelt med en modstand, der består af tre modstande i serien.

5.3.3 power factor (PF)

Når inverter output er større end 20% af dens nominel effekt, den gennemsnitlige effektfaktor bør ikke være mindre end 0,85 (overlappende eller mellemliggende), når inverter output er større end 50% af sin nominel effekt, den gennemsnitlige effektfaktor ikke være mindre end 0,95 eller lag).