Hjem > Nyheder > Indhold

Demontering Rapport: 20W USB PD Hurtig opladning Appliance

Nov 12, 2020

I 2020 vil iPhone 12-serien telefoner ikke længere give opladere. Stillet over for 20W PD hurtig opladning marked anlagt af udgivelsen af iPhone 12-serien, flere og flere 20W PD hurtig opladning apparater vil blive præsenteret på markedet.


Ud over at støtte Apple 20W PD hurtig opladning, de fleste 20W opladere er også kompatible med QC, AFC, FCP og andre mainstream hurtig opladning protokoller, som kan opfylde efterspørgslen efter hurtig opladning af forskellige mærker af mobiltelefoner, herunder den nye iPhone 12.


HANG TUNG LTD kan levere stabile transformerkomponenter til hurtigopladningsapparater. Følgende opladere vil blive skilt ad i detaljer for at se, hvordan designet fungerer.



Opladeren fås i sort og hvid. Kroppen er kompakt og flad. Den overordnede design stil er enkel.

Opladeren er lavet af PC (V0 brandsikker), input og output ende af skallen er matteret, og output top center er udstyret med en USB-C-stik og en sort plast shell.


Oplader parametre er markeret på input shell, input: 100-240V ~ 50/60Hz 0.5A, output: 5V3A, 9v2.22A, 12V1.67a.Produktet har bestået 3C certificering og VI niveau energieffektivitet certificering. Det er underforstået, at 20W PD hurtig opladning elektrisk apparat er designet i henhold til sikkerhedsstandarden på 5000 meter over havets overflade.





I direkte sammenligning med størrelsen af Apple 20W oplader, er det en smule mindre, og kroppens tykkelse er en smule mindre end diameteren af en one-yuan mønt.


Fjern PCB-brættet, tryk stifterne i skroget shell med metalgranatsplinter, og energi ved kontakt mellem granatsplinter og PCB bord.



Forsiden af PCB bord er vist, og isolation bord, transformer og kondensator er fastgjort med lim mellem den første fase.



På bagsiden af PCB bord, grænsen mellem den første fase er indlysende, og der er en hul rille mellem type-C base og den primære sæde, og isolation bord er placeret.

Bagsiden af bestyrelsen er kun ensretterbroen og den første fase chip, med høj integration og perifer forenkling.

Gennem observation og analyse af opladeren kredsløb, er det konstateret, at denne 20W USB PD hurtig opladning enhed vedtager den typiske arkitektur for at skifte strømforsyning bred vifte output og protokol chip styrende udgangsspænding gennem optocoupler.

Lad os starte fra inputsiden for at forstå transformerkomponenterne.


image



Efter alle demontering, er opladningen hovedet netværk demonteret og 20W USB PD hurtig opladning elektrisk apparat vedtager blokken form design og er kompakt og flad samlet.

Overfladen af skroget er en kombination af lyse overflade og matteret design, som kan opnå en anden oplevelse.


Inputen ende er forsynet med en fast pin.

Port USB-C understøtter flere hurtige opladningsprotokoller, herunder QC, AFC, FCP, PD3.0 og PPS. Det har spænding vandhaner på 9v2.22A og 12v1.67A. Selv hvis en række iPhone-modeller ikke længere er udstyret med standard oplader, dette produkt kan opfylde deres hurtige opladning behov, samt opladning behov for andre Android-telefoner.


Ved at demontere ladehovednettet, er det konstateret, at koblingsstrømforsyningen af denne oplader vedtager ordningen med siliciumkraft SP6649DF+SP6516F, som er stærkt integreret, effektivt kan forenkle kredsløbet og reducere omkostningerne. Den vigtigste kontrol chip er indlejret med super silicium, som har karakter af høj konvertering effektivitet og lav varme.


Indgangen og udgangen er alle baseret på Aihua kondensatorfilteret, og USB-IF Association certificeret chip HUSB350 bruges også til at styre spændingsudgangen for at sikre kompatibilitet.


Højfrekvent transformer giver stabil effekt, og designets sikkerhedsydelse opfylder certificeringskravene i forskellige lande.

IMG_2490

Volumen er ikke stor, kan transformeren give 20 w udgangseffekt, er fordelagtigt at 20 w PD hurtig opladning ordningen forfølger perfektion af lille volumen, men fra chip materialer til PCB layout struktur, fuldt ud overveje varmeafledning problem af produktet, så selv om lang tid at indlæse output, opladeren shell temperatur vil ikke være for høj for forskellige brugeroplevelser.

I mellemtiden, Dongguan HANGTUNG LTD byder kunderne velkommen til at tilpasse transformer produkter.