Hjem > Nyheder > Indhold

Apple IPhone12 Annullerer mobiloplader?

Nov 14, 2020

Apple har nogle meget mærkelige operationer hvert år.

I 2020 år, det pludselig meddelte, at det ville annullere opladning produkt i emballagen boksen, men uforklarlig tilføjelse af et datakabel med type-C interface, så den tidligere 5W opladning hoved kan ikke oplade iPhone 12-serien.

Desuden understøtter dette års iPhone 12-serie også en 20W hurtig opladning, så selv lang tid iPhone fans bliver nødt til at købe en ny oplader i år for at løse iPhone 12 opladning problem. HANG TUNG LTD har introduceret PD 20W Super Silicon Fast Charging enhed, som er designet til den nye iPhone 12-serien, så du ikke behøver at bekymre dig om manglen på en oplader i den nye iPhone.


20W USB PD Fast Phone Charger Private USB C Travel Wall Charger For Iphone_20W USB PD Fast Phone Charger Private USB C Travel Wall Charger For Iphone 3

Det er stadig svært at leve uden en oplader


Så er der manglen på en oplader. Selv om embedsmænd siger hver bruger har en opladning hoved derhjemme mindst en gang imellem, behovet for at købe en separat oplader for at få mest muligt ud af en 18W opladning hastighed kan være lidt af en besværet.


Da det skal købe, er det bedre at købe 20W oplader direkte end 18W oplader, fordi IPHONE 12 understøtter 20W hurtig opladning, så vores 20W oplader kan lade dig nyde den maksimale effekt opladning.

20W USB PD Fast Phone Charger Private USB C Travel Wall Charger For Iphone 1