Hjem > Nyheder > Indhold

Apple giver ikke opladere væk. Det er billigere at købe tredjeparts brandopladere

Nov 16, 2020

For mange giver iPhone 12 ikke længere opladere væk, og Apple kan tjene flere penge på at sælge tilbehør. Med hensyn til specifikt salg har Onkel Cook fejlberegnet denne gang, mange forbrugere købte ikke den officielle 20W-oplader, men valgte tredjepartsmærket 20W-oplader .

Salget af 20W opladere på større e-handelsplatforme blomstrer. Spørgsmålet er, hvorfor er Apple' s officielle 20W-oplader et hit hos forbrugerne? For at være retfærdig kastrerede den dunkle onkel Cook iPhone 12-opladeren til en tredjepart tilbehørsproducent.


Som vi alle ved, har datakablerne, der er givet væk fra iPhone 12-serien, en lyngrænseflade i den ene ende og en Type-C-grænseflade i den anden ende. Før det havde apple' s kabler en lynport i den ene ende og en USB-port på den anden side. Det er ikke svært at se, at iPhone 12 er præsenteret med et datakabel med type C-interface, som naturligvis ikke ønsker, at forbrugerne skal bruge den tidligere oplader, fordi opladeren fra Apple-mobiltelefonen er USB-interface.

For at sige det direkte ændrede Apple kabelgrænsefladen for at lade iPhone 12-ejere købe deres egen oplader. Desuden understøtter hele sortimentet af iPhone 12 en 20W hurtig opladning sammenlignet med 5W eller 18W hurtig opladning på tidligere telefoner. er Apple' s strategi om at tvinge forbrugerne til at købe opladere ved at øge mobiltelefonernes hurtige opladningskraft og ændre interface til datakabler.


Efter at have købt iPhone 12-serietelefoner, skal forbrugerne enten købe et separat datakabel eller en separat oplader, ellers vil det være besværligt at oplade dem. Hvad' s mere, apple' s officielle 20W-oplader er ikke for dyrt, kun omkring USD 20. Stadig vælger mange forbrugere tredjepartsmærker.

20W USB PD Fast Phone Charger Private USB C Travel Wall Charger For Iphone 1

I modsætning hertil er tredjeparts brandopladere mere omkostningseffektive. Efter et øjeblik er den billigste tredjepartsoplader, der understøtter 20W hurtig opladning, kun omkring USD7,5, og den lidt dyrere er omkring USD16, hvilket er meget billigere end den officielle oplader. Det skal understreges, at 20W-opladeren fra et tredjepartsmærke, der understøtter Apple' s MFi-certificering, ikke vil skade telefonens batteri.


Bortset fra prisen vælger mange forbrugere 20W-opladere fra tredjepart på grund af deres rigere funktioner. Vi ved alle, at mange af os har flere digitale enheder, og vi tager ofte flere opladere med os, når vi' er ude og omkring. På nuværende tidspunkt er prisen omkring USD13 for en 20W tredjepartsoplader, der understøtter PD hurtig opladning af iPhone 12-serien og op til 65 W hurtig opladning og har type C- og USB-porte.

GaN 65W Full-Speed Charging PD+QC Multi Port USB Smart wall Charger For Smart phone Laptop 2

Til sammenligning tilbyder tredjepartsopladere bedre værdi for pengene, oplader både iPhone 12 og Android-telefoner samtidigt og er kompatible med tidligere iphones.Det&# 39 er billigere og mere alsidigt end apple' s officielle oplader, så hvorfor skal forbrugerne købe den officielle oplader?

PD 42w super fast mobile phones chargers for iphone and android 2

Da mange iPhone 12-brugere ikke køber apple' s officielle oplader, giver Apple ikke opladeren væk. Faktisk skaber det en mulighed for tredjepartsproducenter af tilbehør til at tjene penge. Apple vil selvfølgelig også tjene penge, når forbrugerne køber 20W opladere fra tredjepartsmærker, da MFi-certificering også er en profitmodel.