Hjem > Nyheder > Indhold

I året for 5G-skalaudvikling har Qualcomm deltaget i udstillingen tre gange for at dele fremtiden

Nov 12, 2020

Den tredje kinesiske internationale importudstilling (ciif) med temaet" ny æra, Shared future" blev afholdt på det nationale kongres- og udstillingscenter i Shanghai den 5. november 2020.


Som verdens førende&# 39s trådløse teknologiinnovator har Qualcomm deltaget i Expo for tredje år i træk.


5G


I denne periode gjorde Qualcomm en stor optræden i teknologi- og udstyrstema-pavillonen, hvor han fuldt ud viste banebrydende 5G-teknologi, AI-innovative applikationer, den nyeste 5G-flagskibs smart terminal og andre førende teknologiske resultater og krystallisering af industrielt samarbejde.

I år markerer det tredje år for den vellykkede besiddelse af Expo og også året, hvor 5G kommerciel implementering indgår i stor ekspansion.


Qualcomm fokuserer på den ene side på visningen af ​​en række 5G banebrydende teknologier, inklusive millimeterbølger, for at frigøre 5G's fulde potentiale gennem innovative applikationer. På den anden side demonstrerer det også forskellige innovative samarbejdsresultater under udviklingen af ​​5G + AI-integration, hvilket fremmer anvendelsen af ​​5G og AI-teknologier på mange områder.


Derudover demonstrerede Qualcomm også de seneste bedrifter fra Qualcomm og dets kinesiske partnere med at fremme 5G-globaliseringsudvidelse i de senere år.


Gennem udstillingen blev qualcomm bragt til publikum ikke kun" med 5 g til alt" erfaring, flere højdepunkter kvalificerer sig som knudepunkt i den indenlandske og internationale binære udvikling af multinationale virksomheder, i en alder af 5 g fortsætter med at uddybe det industrielle samarbejde og fortsætter med at spille en rolle som innovationskraft, med en kinesisk partner til at dele 5 g god vision og fremtidens beslutning.


Ser man fremad, fremhæver den planlagte afholdelse af Expo ikke kun Kinas' s bemærkelsesværdige resultater inden for forebyggelse og kontrol af epidemier og økonomisk og social udvikling såvel som modstandsdygtigheden i den kinesiske økonomi, men afspejler også Kinas' s forpligtelse til at åbne sig for omverdenen på et højere niveau og dybt integrere i verdensøkonomien.


Qualcomm har deltaget i udstillingen i tre på hinanden følgende år og har altid betragtet det som en vigtig platform til at styrke udveksling og samarbejde og fremme gensidig fordel og win-win-resultater. Det følger det globale samarbejde og fremmer aktivt anvendelsen af ​​avancerede teknologier.


Med den kontinuerlige acceleration af 5G kommerciel anvendelse, 5G muliggør industriens innovation og opgradering, og fødslen af ​​nye forretningsformer og modeller er blevet normen.


Under udstillingen overholder Qualcomm nøje temaet" Deling af fremtiden i New Era" viser fuldt ud de innovative resultater opnået med kinesiske partnere inden for forskellige områder som 5G-smartphones, kunstig intelligens, robotik, VR / AR og industrielt tingenes internet og afspejler endnu en gang de helt nye muligheder, som 5G bringer for mange branchedeltagere.


Qualcomm' s formand, Mr. Meng sagde:" i år har' s mere specielle betydning, som hovedorgan, fremme indenlandsk cirkulation i Kina indenlandsk og international dobbelt cyklus på det nye udviklingsmønster for gensidig forfremmelse, kvalifikation som en i" binær" integration af multinationale virksomheder, villige til at arbejde med kinesiske partnere hånd i hånd samarbejde, fortsætter med at fremme Kina' s 5 g implementering og anvendelse af kontinuerlig med videnskab og teknologi til industripartnere, fremme tværfaglig digital transformation, hjælp udvikling af kinesisk økonomi, høj kvalitet."


Fra high-end til massen accelererer 5G intelligente terminaler populariseringen.


Siden den første udstilling har 5G-smarte terminaler altid været et af de uundværlige højdepunkter i Qualcomm-udstillingsområdet.


Qualcomm har presset på for at trådløs forbindelse skal udvikle sig mod 5G med det mål at gøre 5G tilgængelig for alle rundt om i verden.


I 2018 demonstrerede Qualcomm en 5G mobil testplatform til interoperabilitetstest af 5G-systemer i laboratoriet og i marken.


I 2019, det første år med 5G kommerciel applikation, opstod et antal flagskibsterminaler baseret på Qualcomm Snapdragon 5G mobilplatform og tiltrak stor opmærksomhed.


I år, med den store udvidelse af 5G, har Qualcomm fuldt understøttet 5G-teknologi på tværs af Snapdragon 8, 7, 6 og 4 mobile platforme, udvidet 5G-mobiltelefoner til flere niveauer og markeder og gjort det muligt for flere forbrugere også at nyde 5G-tjenester som fremragende film, AI, spil, energieffektivitet og andre tekniske funktioner.


Derudover er dette år også det tredje år for Qualcomm til i fællesskab at frigive" 5G Piloting Plan" sammen med sine kinesiske partnere. 5G-terminalerne fra mange kinesiske partnere er med succes blevet sendt til søs og er blevet en vigtig drivkraft til at støtte den kommercielle implementering af 5G fra oversøiske operatører.I år er det andet år med 5G kommerciel brug. I slutningen af ​​september havde Kina bygget 690.000 5G-basestationer, afsendt mere end 100 millioner 5G-mobiltelefoner på hjemmemarkedet, og 160 millioner terminaler var blevet forbundet til 5G-netværk.


Globalt har mere end 90 operatører lanceret 5G kommercielle netværkstjenester i mere end 40 lande og regioner, og omkring 300 operatører investerer i 5G-teknologi.

Global 5G-kapacitet og forbrugerindtrængning forventes at vokse eksponentielt i de næste par år, med 5G-smartphone-forsendelser forventes at nå 750 millioner enheder i 2022.


Ud over 5G-smarte terminaler accelererer 5G-teknologien også for at ændre alle aspekter af menneskers&# 39s liv.


Selvom Qualcomm løbende fremmer opfindelsen og innovation af 5G-teknologi, insisterer Qualcomm også på at gøre det muligt for industrielle partnere at udvide 5G til flere områder.


I juli i år lancerede Qualcomm sammen med mere end 20 førende virksomheder i ind- og udland i fællesskab" 5G Internet of Things Innovation Plan" ;, som er forpligtet til at tegne den økologiske plan for intelligent internet i 5G-æra fra de tre dimensioner af terminalform, økologisk samarbejde og digital opgradering.


Under Expo blev kvalcomm' s samarbejde med sine partnere inden for forskellige lodrette felter demonstreret, og den smukke vision af" med 5G kommer alt til alt" bliver gradvist en realitet.

5G banebrydende teknologiindsigt i fremtiden for 5G-udvikling


I de senere år, med den yderligere popularisering af 5G kommerciel implementering i verden, har udviklingsretningen for 5G og dets applikationsudsigter altid været et emne, der bekymrer sig i branchen.


Som verdens&# 39s førende trådløse teknologinnovator har Qualcomm' s seneste gennembrud inden for 5G grundlæggende teknologi og nye applikationer inden for det lodrette felt tiltrækket stor opmærksomhed.


I årets' s udstillingsområde demonstrerede Qualcomm 5G banebrydende teknologier såsom 5G millimeterbølge, 5G bæreraggregation, 5G industrielt Internet of Things, 5G ubegrænset XR og 5G millimeterbølge mikrobase station, hvilket førte branchen til se fremtiden for 5G på forhånd.


Blandt dem har 5G MMW egenskaberne ved høj kapacitet, høj hastighed og lav forsinkelse, og dens implementering og anvendelse forventes.


Indtil videre investerer mere end 125 operatører over hele verden i den kommercielle implementering af 5G ved hjælp af millimeterbølgespektret.


Qualcomm har altid været i spidsen for at fremme kontinuerlige gennembrud inden for millimeterbølgeteknologi, arbejde tæt sammen med det globale økosystem, hjælpe 5G-innovation, herunder millimeterbølgeteknologi, og føre den globale skalaudvidelse af 5G.


I begyndelsen af ​​juli i år blev 5G Release 16 (REL-16) -standarden officielt frosset, inklusive forbedrede funktioner, der understøtter millimeterbølgestøtte.


I slutningen af ​​september, under organisationen af ​​IMT-2020 (5G) drivmiddelgruppe, tog Qualcomm føringen med succes at fuldføre MMW-præstationstesten baseret på 3GPP REL-16 MIMO OTA-testmetode i MTNet Laboratory of China Information and Communication Research Institut. Der er kun gået mere end to måneder, siden 3GPP REL-16-version afklarede denne testmetode.


Dette er en anden vigtig bedrift, efter at Qualcomm med succes gennemførte China' s første smartphone-baserede 5G MMW interoperabilitetstest i oktober sidste år.


Derudover har Qualcomm også bragt en række 5G banebrydende teknologier og muliggør industrielle applikationer. Disse brugssager er første gang, der vises offentligt i Kina, herunder: indendørs og udendørs implementering af 5G NR millimeterbølge med systemniveauløsninger, der bringer nye værdier og muligheder til det mobile økosystem; 5G ubegrænset XR bruges til at realisere distribueret behandling mellem XR-hoveddisplayenhed og kantsky for at give en fordybende XR-oplevelse med surrealistiske visuelle effekter.


Gennem 5G-operatøraggregering og 5G MMW-mikrobasisstation understøtter den det globale frekvensbånd inklusive MMW og frekvensbåndet under 6 GHz for fuldt ud at imødekomme behovene hos infrastrukturproducenter og operatørpartnere.


Ved at udvide 5G til det industrielle tingenes internet realiseres 5G smarte fabrikker og 5G nøjagtig positionering, og det industrielle tingenes internet fremmes til et nyt felt.


Qualcomm har altid været forpligtet til at muliggøre China&# 39s kommunikationsøkosystem og fortsætter med at fremme 5G banebrydende teknologi til at lede udviklingen af ​​mange industrier gennem omfattende samarbejde, så 5G vil gavne flere industribrugere og forbrugere.


Udstillingsgulvet viser også højt med en kinesisk partner i en række vertikale innovationsprodukter, herunder og fuglene ser (Pico), og hånd i hånd med erfaring med XR-produkter som videnskab og teknologi samt bærer kvalcomm Xiao cx 5 g dragon 8 computerplatform og support" altid forbundet" erfaring med pc-produkter, gør publikum i udstillingsgulvet 5 g grænseteknologi kan tildele forskellige terminaloplevelser.


Æraen med 5G + AI, der stimulerer innovative applikationer med intelligent forbindelse, er stille ankommet


I år er' s Qualcomm udstillingsområde, 5G og AI kombination blevet endnu et højdepunkt.

Pomperte bordtennisrobot-træningssystem baseret på RB5-platformen fra Qualcomm-robotten tiltrak opmærksomhed fra et stort antal deltagere.

Qualcomm Robot RB5-platform er verdens' s første understøttende 5G- og AI-robotplatform, kan levere 15 billioner gange pr. Sekund (TOPS) ydeevne og understøtter 4G, 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1-forbindelsestilstand.

Den Pombert antropomorfe bordtennisrobot udstyret med Qualcomm Robot RB5-platform kan problemfrit realisere den dynamiske fangst og analyse af menneskekroppen og udføre forudsigelsesberegning og hurtig respons på hver bane.

På samme tid gennem samarbejdet med Qualcomm Xiao Dragon 850 mobile computerplatform XR-enheder, der oplever AR-spilmodel, kan publikum få usædvanlig" mand-maskinkonfrontation" erfaring, og bordtennisrobotten" kumite-konkurrence" ;," intim kontakt" ;, osv., som kun er 5 g + AI fu kan også være smart + forbundet under den nye oplevelse af" toppen af ​​isbjerget."I de senere år er informations- og kommunikationsteknologi blevet bredt anvendt inden for sport, og begreber som" smart sports" ;," intelligent udstyr" og" stor sundhed" er steget gradvist og viser stort potentiale for udvikling.

I løbet af messen promoverer Qualcomm også yderligere industripartnere inden for anvendelsesområderne for samarbejde med Kina, er forpligtet til produktion, brug, talentdyrkning, videnskabelig og teknologisk innovation, såsom dybdedimension, omkring den samarbejdsvillige innovationsplatform, teknisk forskning og udvikling, den avancerede talentuddannelse og den koordinerede udvikling af industrialisering af videnskabelig forskning osv. kan grave 5 g + AI fu visdom anvendelsespotentialet i sportsindustrien, magttransformation og opgradering af Kinas sportsindustri digitale og intelligent.


Derudover vil Meng Pu, formand for Qualcomm China, også deltage i forummet samtidig med THE Expo for at diskutere med gæsterne, hvordan man udvikler 5G + AI, der muliggør industri, diskuterer intelligent teknologi og industrielt internationalt samarbejde og deler Qualcomm' s praksis og præstationer til fremme af 5G + AI, der muliggør industriudvikling ved at stole på teknologisk innovation og industrielt samarbejde.


Søg samarbejde og fælles udvikling i den nye æra


Meng Pu, formand for Qualcomm China, sagde," Qualcomm har deltaget i Expo i tre på hinanden følgende år, hvilket ikke kun viser den fulde høst af Qualcomm' s år med dybtgående industrielt samarbejde og fælles vækst med kinesere partnere, men anerkender og gentager også den kinesiske regerings' s løbende fortaler for et åbent og inkluderende forretningsmiljø.

Den 14. femårsplan er frigivet, og en ny æra drevet af innovation og ledet af videnskab og teknologi er ved at begynde i Kina.

Som et multinationalt selskab med langvarige rødder i Kina er vi glade for at se, at den kinesiske regering fortsat vil fremme åbningen på højt niveau, løbende optimere investeringsmiljøet for udenlandske investorer og tilskynde til gensidigt fordelagtigt internationalt innovationssamarbejde."


Orienteret mod fremtiden vil Qualcomm udvide og uddybe samarbejdet med China&# 39s industri yderligere med teknologi til mere industri kan tildele, ikke kun i den intelligente terminalindustri, herunder industrielt internet, fjernmedicinsk behandling, intelligent transport, visdom, by osv. er forpligtet til at blive et nyt udviklingsmønster for Kinas' s konstruktion af" binær" aktive deltagere og bidragydere.