Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er effekten af frekvens på Transformers?

Nov 17, 2020

Effekt af frekvensændring på elektrisk transformer.

De vigtige parametre for en elektrisk transformer er spænding, strøm & dens frekvens og tab forbundet. En transformer er designet til nogle konstante egenskaber som frekvens. Nu siger en transformer er designet til 50 Hz frekvens, men hvis frekvensen bliver høj eller lav, hvad der ville ske.

IMG_2641_640

Spændingen af en transformer har et proportionalt forhold til frekvens. Spænding af en transformer ved en given flux tæthed stiger med frekvens og også falder med det. Vi kan få dette fra Transformer universelle EMF ligning.

equation of transformer
Transformer universel emf ligning

Hvad skete der med ændring i frekvens på elektrisk transformer?

Så hvis frekvensen stiger, den sekundære spænding eller EMF stiger. Og sekundær spænding falder ved reduktion af forsyningsfrekvensen.


Med høj frekvens som den sekundære emf bliver høj, hvis vi bevidst bruger høj frekvens ville vi være i stand til at designe en kompakt transformer med færre sving.


Men Med Høj Frekvens Derer stigning i transformerTabligesom kerneTabOgDirigent Hud Effekt.Også Med Høj Frekvens den Magnetizing Nuværende Bliverlav og med lavFrekvens den Magnetizing Nuværende Bliver Høj.