Hjem > Udstilling > Indhold

Sådan løser du problemet med strømadapterfeber om sommeren?

Oct 28, 2017

Strømadapter varme problem, dette er uundgåeligt, normalt efterfulgt af en lang strømadapter vil varme, især om sommeren, varme følelse næsten eksploderet. Så spørgsmålet bliver, hvis adapteren er dets varmetab opstår, vil det ikke blive beskadiget? Feber i sidste ende er selve produktet eller er et normalt fænomen?

TB2z4QxnW8lpuFjy0FpXXaGrpXa_!!2460727688.jpg

Fra strømforsyningen selv til analyse, så længe adapterens temperatur ligger inden for designområdet, er det generelt ikke farligt. Så først må vi forstå, hvorfor strømadapteren vil varme det? Adaptere tilgængelige på markedet, den gennemsnitlige konverteringseffektivitet på kun ca. 75% -85%, mens strømforsyningsspændingen under drejningen, en del af energien går tabt, og tabet af en del er normalt i form af varme kommer ud . Jo større strømforsyningsadapteren er, desto mere slitage, desto større er den udstrålede varme. Dette er grunden til, at vi normalt bruger en lille strømadapter, varmen er ikke stor, og gode strømforsyningsværdige årsager.

5.png

Først skal vi købe ægte strøm, først se på typeskiltet, oplysningerne på navnepladen er generelt meget komplette, autentificeringsoplysninger, producentens information vil være over produkter, normalt efter produktcertificering og professionelle strømforsyningsproducenter af strømforsyning. De er mere pålidelige. Det andet punkt er mærket, mærket er også meget vigtigt, som vi kan lide at købe mærke købe en mobiltelefon er sandheden er den samme, selvom valget af mærke strømadapter, strømadapter hans pris kan være højere. Det tredje punkt er, hvad jeg nævnte før certificering, certificerede produkter efter brug vil få lov til at cirkulere på markedet, såsom indenlandske CCC certificering, og så videre.

WISEWORLD SWICTH 1_看图王.jpg