Hjem > Om os

1.Vores historie

Hang Tung elektronisk co., LTD., Grundlagt i 1987, med hovedfag inden for forskning og udvikling, produktion og salg af højfrekvente transformere, lavfrekvente transformere, induktorer, filtre, switching strømforsyning, LED driver strømforsyning osv.


Hang Tung er den udpegede leverandør af TDK LAMBDA - transformer samt leverer OEM-behandling til TDK LAMBDA - CS, SWS-serie switching power supply.


Hang Tung har været forpligtet til standardiseringsstyring. I henhold til ROHS-krav er produktion af grønne produkter og hovedprodukter bestået ISO9001, ISO14001, UL, CE, TUV-certificering.


Hvert link til produktudvikling, design, fremstilling og kvalitetskontrol udføres i nøje overensstemmelse med standarden.


Hang Tung kan acceptere det tilpassede produkt. Design også som dine parametre, og forvent et lang tid gensidigt fordelagtigt samarbejde med vores kunder.


2. Vores fabrik

HangTung elektronisk co., LTD., Er placeret i den internationale kinesiske metro-by Dongguan. Som en global leverandør af højfrekvente transformere, lavfrekvente transformere og anden strømadapter, Guangdong HangTung elektronisk co., LTD. er at skabe merværdi for kunder over hele verden.

生产车间.jpg

3.Vores produkt

Hang Tung elektronisk co., LTD.


Produkter inkluderer følgende:

1, højfrekvente transformere

2, lavfrekvente transformere

3, netværkstransformator

4, Strømtransformatorer

5, Trin op / ned transformere

6, Toroidformede transformere

7, Audio transformer

8, SMD / POE-transformer

9, Indkapslede transformere

10, Specifik transformer

11, EMI-filtre

12, Common mode choke

13, kvælespole

14, AC / DC strømadapter

15, Skønhedsapparater / Kosmetisk udstyr.


Vi leverer vores produkt over hele kloden til en lang række virksomheder over hele verden, lige fra store multinationale organisationer til små individuelle virksomheder.transformer-hengtong.jpg

Hengtong-Switching-Adaptor-manufacturer.jpg


4.Produktansøgning

Højfrekvente transformere og lavfrekvente transformere til industriel brug er vidt brugt i følgende industri, såsom kosmetisk maskinsystem, instrumentsystem:

--- Kosmetisk laser maskine,

--- Klimaanlæg til biler,

--- luftrensningsmaskine,

--- Mobiltelefon dele og så videre.


Strømadaptere, der fra vores anden produktionslinje er vidt brugt til elektroniske produktbatterier og energibesparende lamper.

5.Vores certifikat

Vi føler altid, at al vores succes i vores virksomhed er direkte relateret til kvaliteten af de produkter, vi tilbyder. De lever op til de højeste kvalitetskrav, jf. ISO9001, ISO14000: 14001 SGS retningslinjer og vores strenge kvalitetskontrolsystem.

HangTong-certification-CQC-700.jpg


6.Produktionsudstyr

Vi er i stand til at designe og tilpasse de nye transformere og adaptere og tilbyde nogle af de mest avancerede produktionsmuligheder til rådighed, herunder tilpasset støbning og bearbejdning.

  1. Automatisk viklingsmaskine: Effektiv forkortelse af leveringscyklen, for at garantere 2.Prioritetsdetektor: Strengt for at sikre 100% af alle varer inden forsendelse.


    hengtang-transformer-making-factory.jpg


7.Produktionsmarked

Vi har kunder fra både hjemmemarkedet og oversøiske markeder. HangTungs salgschefer kan tale flydende engelsk for god kommunikation.

Vores vigtigste salgsmarked:

Nordamerika 25,00%

Sydeuropa 15,00%

Lokalt Kina 45%

anden courntry 15%


8.Vores service

Ud over vores eksisterende støbte produkter kan HangTung også producere transformere i henhold til tegninger eller prøver fra vores kunder. Vi kontrollerer produktkvaliteten kritisk for hvert trin under fremstillingen fra detektorovervågningskvalitet. Vi tilbyder teknisk support, der er uovertruffen.