Hjem > Om os

1. Vores historie

Hang Tung electronic co., LTD., Grundlagt i 1987, har hovedfag i forskning og udvikling, produktion og salg af højfrekvente transformatorer, lavfrekvente transformatorer, induktorer, filtre, vekselstrømforsyning, LED-strømforsyning, etc.


Hang Tung er den udpegede leverandør af TDK LAMBDA-transformer samt leverer OEM-behandling til TDK LAMBDA-CS, SWS-serieomskifter strømforsyning.


Hang Tung har været forpligtet til standardiseringsstyring. Ifølge ROHS krav, der producerer grønne produkter og vigtigste produkter har bestået ISO9001, ISO14001, UL, CE, TUV certificering.


Hvert led af produktudvikling, design, fremstilling og kvalitetskontrol udføres i nøje overensstemmelse med standarden.


Hang Tung kan acceptere det brugerdefinerede produkt. Desuden design som dine parametre og forventer lang tid gensidigt fordelagtigt samarbejde med vores kunder.


2. Vores fabrik

HangTung electronic co., LTD., Ligger i den kinesiske internationale metro by-Dongguan. Som en global leverandør i højfrekvente transformatorer, lavfrekvente transformatorer og andre strømforsyninger, Guangdong HangTung electronic co., LTD. er at skabe merværdi for kunder over hele verden.

生产车间.jpg

3. Vores produkt

Hang Tung elektronisk co., LTD.


Produkterne omfatter følgende:

1, højfrekvente transformere

2, lavfrekvente transformatorer

3, netværkstransformator

4, nuværende transformatorer

5, trin op / ned transformere

6, toroidale transformatorer

7, Audio transformer

8, SMD / POE transformer

9, indkapslede transformere

10, Speciel transformer

11, EMI-filtre

12, Common mode choke

13, choke spole

14, AC / DC strømadapter

15, Skønhed apparater / Kosmetisk udstyr.


Vi leverer vores produkt over hele kloden til en bred vifte af virksomheder over hele verden, lige fra store multinationale organisationer til små enkeltvirksomheder.transformer-hengtong.jpg

Hengtong-Switching-Adaptor-manufacturer.jpg


4.Produkt ansøgning

Højfrekvente transformatorer og lavfrekvente transformatorer til industriel brug anvendes i vid udstrækning i den følgende industri, såsom kosmetisk maskineri, instrumentsystem:

--- Kosmetisk laser maskine,

--- Bil klimaanlæg,

--- Luftrensningsmaskine,

--- Mobiltelefon dele og så videre.


Strømadaptere, som fra vores anden produktionslinje er almindeligt anvendt til elektroniske batterier og energibesparende lamper.

5.Vores certifikat

Vi føler altid, at vores succes er direkte relateret til kvaliteten af ​​de produkter, vi tilbyder. De opfylder de højeste kvalitetskrav som fastsat i ISO9001, ISO14000: 14001 SGS retningslinjer og vores strenge kvalitetsstyringssystem.

HangTong-certification-CQC-700.jpg


6.Produktionsudstyr

Vi er i stand til at designe og tilpasse de nye transformere og adaptere, og tilbyde nogle af de mest avancerede fremstillingsmuligheder, der er tilgængelige, herunder brugerdefineret støbning og bearbejdning.

  1. Automatisk viklingsmaskine: Effektiv forkortelse af leveringscyklussen for at garantere 2.Precisionsdetektoren: Strengt for at sikre 100% af alle varerne inden forsendelse.


    hengtang-transformer-making-factory.jpg


7. Produktion Marked

Vi har kunder fra både hjemmemarked og oversea marked. HangTungs salgsforvaltere kan tale flydende engelsk for god kommunikation.

Vores vigtigste salgsmarked:

Nordamerika 25,00%

Sydeuropa 15,00%

Lokalt Kina 45%

andre varer 15%


8. Vores service

Ud over vores eksisterende støbte produkter kan HangTung også producere transformatorer i henhold til tegningerne eller prøverne fra vores kunder. Vi kontrollerer produktkvaliteten kritisk for hvert trin under fremstillingen fra detektorens overvågningskvalitet. Vi tilbyder teknisk support, der er noget andet.